» »

Hattrick

Hattrick

fantasist ::

okrat ne govorimo o denarju, temveč o virtualni nogometni igri, imenovani Hattrick. Medmrežno igro po vsem svetu igra več kot 680.000 uporabnikov. Od zdaj naprej pa je tudi prevedena v slovenščino, kar je zagotovo razlog da jo začnete igrati!
Igra se je leta 1997 začela na Švedskem. Tam je doživela izjemen uspeh. Igro so kaj kmalu začeli uporabljati še v tujih državah.
Igra z majhnimi sezonskimi spremembami ohranja originalnost in odlično igralnost. Vsako sezono izidejo nove spremembe, ki pripomorejo k izvirnosti. Tako, da igra ni nikoli dolgočasna.

V Hattricku, kot smo že povedali je to nogometna virtualna simulacija, dobiš nogometni klub, kateremu dodaš želeno ime. Lastnik ekipe ni igralec ali trener. Uporabnik tekme ne igra, kot smo to navajeni pri večini športnih iger, kot so serije FIFA, Pro Evolution Soccer ipd. Je le menedžer, ki vodi klubske finance, kupuje, odpušča ali prodaja igralce, postavi formacije ekipe, povečuje ali manjša štadion. Kot manager moraš skrbeti za dobro finančno stanje. Kupiti moraš trenerja, dobre igralce, osebje, skrbeti za ekipino počutje, počutje sponzorjev ipd. Vse v Hattricku se vrti okrog denarja, ta se vrti okrog treninga, ta pa okrog mladih perspektivnih igralcev, ki jih lahko vsak teden "potegneš" iz mladinske šole. Seveda dobiš boljše igralce če redno vlagaš v mladinsko šolo. Vendar pa ni vse od vložka. Ko mladinca povlečeš moraš imeti srečo, saj so vse njegove sposobnosti naključne.

Ker je velik poudarek na realizmu, ne moremo na primer v enem dnevu odigrati deset tekem, ampak so za tekme točno določeni termini. Vse ligaške tekme se igrajo v soboto ali nedeljo (od države je odvisno ob katerem času. V Sloveniji so ligaške tekme v soboto ob 13.00), prijateljske pa v torek (ob 19.30). Ena sezona traja 14 tekem, 14+2 tednov. Po sezoni nastopijo nagrade, nov izračun plač, igralci se postarajo in dopust med sezonama traja 2 tedna.

Prijavi se na http://www.hattrick.org

Good Guy ::

hudo grem probat..o kul ktero ligo kdo igra?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Good Guy ()

fantasist ::

a se je še kdo prijavil?

Še malo pa bo število uporabnikov preseglo 5000 v Sloveniji!!!!!

navalite :)

apachee ::

Sem se prijavil pa že 2 dni čakam na moštvo ;(

Zame neresna stran, ker zame čakanje + internet v današnjih časih za TAKO stvar kot je online igra NE PRIDE V POŠTEV SPLJOH!

Nasploh pa sem sit čakanja na vsakem koraku po tej naši "informacijsko na tekočem" Slovenije.
You can't win without The Finn!

T-h-o-r ::

Čaka se zato, ker nimajo tako nareto, da dobiš kar avtomatski mail z geslom, ampak GMji vsako prijavo posebej pregledajo sami! In ne veš kaj zamujaš, če se ne prijaviš, ker je super igra! Vsaj mene je zasvojilo 8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Basketsim

Oddelek: Igre
385335 (375) Kurzweil
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116942 (10165) Alexius Heristalski
»

Hattrick

Oddelek: Igre
71883 (1598) XxkrosistxX
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910333 (8091) DavidJ

Več podobnih tem