Forum » Loža » Fotografiranje v ZOO
Fotografiranje v ZOO
SellAlej ::
lep pozdrav,
mi lahko poveste kako je s fotografiranjem v ljubljanskem ZOO?
je sploh dovoljeno?
namrec moram napraviti slike sesalcev in plazilcev in bi bilo najlazje to narediti v ZOO
slikal bi podnevi in zunaj tako da flesa ne bi uporabljal (fles nekatere zivali moti)
mi lahko poveste kako je s fotografiranjem v ljubljanskem ZOO?
je sploh dovoljeno?
namrec moram napraviti slike sesalcev in plazilcev in bi bilo najlazje to narediti v ZOO
slikal bi podnevi in zunaj tako da flesa ne bi uporabljal (fles nekatere zivali moti)
;-) ::
Nevem če je ravno dovoljeno..lahko bi flash motil živali itd.. vendar nobeden ne reče nič pa se vsi povpreko slikajo po ZOO-ju...
skoraj 100% ti nebo nobeden nič rekel, smo bili na šolskem izletu 2 razreda po okoli 30 učencev pa vsi slikali ko nori
skoraj 100% ti nebo nobeden nič rekel, smo bili na šolskem izletu 2 razreda po okoli 30 učencev pa vsi slikali ko nori
mtosev ::
V parlamentu vem da ne pustijo fotografirat.
LOOOOOL
LOOOOOL
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
monster-x ::
Ni problema s slikanjem. Če pa ne boš uporabljal bliskavice, potem pa sploh nimaš kaj skrbeti.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
IČA ::
Če sem jaz Monno Liso v Louvru slikal, boš še ti lahko majmuna v LJ ZOO.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Alexius Heristalski ::
Kako ti je to uspelo? Naskrivaj? Kolikor vem, je slikanje tam prepovedano.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
;-) ::
HeHe jaz sm na Dunaju v oni vlki bajti (graščini) od neke Marije Terezije vse slike poslikal pa sobe pa vse (pa je tud prepovedano)...
nitko te neče ništa pitati....
nitko te neče ništa pitati....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
IČA ::
@Alexius:
seveda je prepovedano, ampak prepovedanih stvari ne smeš početi na skrivaj. Prideš, stisneš in nikomu ništa. Niti najmanj nisi sumljiv, če se držiš, kot da je tvoje početje popolnoma normalno.
seveda je prepovedano, ampak prepovedanih stvari ne smeš početi na skrivaj. Prideš, stisneš in nikomu ništa. Niti najmanj nisi sumljiv, če se držiš, kot da je tvoje početje popolnoma normalno.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policija slikala osebno izkaznico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16641 (12909) | solatko |
» | Prepoved slikanja v SPARu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20489 (15842) | car100 |
» | Prepovedano snemanje v trgovskih centrih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17536 (4861) | Limit-sky |
» | Slikanje v trgovinah prepovedano? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6432 (6432) | clothes |
» | Fotografiranje ljudi brez njihovega privoljenjaOddelek: Problemi človeštva | 5659 (4907) | Brane2 |