Forum » Strojna oprema » Problem mobilni hard disk
Problem mobilni hard disk
MTB ::
Imam Toshibin 2.5" disk za prenosnika v zunanjem ohišju, ki ga priklopim na USB. Kar naenkrat mi je zadeva odpovedala poslušnost. Po malce daljšem preskušanju na različnih računalnikih, z drugim kablom in dodatnim napajanjem sem ugotovil, da dela čisto normalno če je v pokončnem položaju. Takoj ko ga postavim leže se pojavi težava. A ma kdo idejo v čem bi bil problem? Ležaji, glava? Bi se dalo to kako popravit?
~Speed ::
Če bi bila prisotna hujša mehanska napaka bi se to kazalo pri vsaki uporabi diska, ne glede na način postavitve.
Ja, jst bi tudi pogledal kako je s kabli oz. s konektorjem na disku. Odstrani ohišje in rečno preveri vse skupaj...
good luck
Ja, jst bi tudi pogledal kako je s kabli oz. s konektorjem na disku. Odstrani ohišje in rečno preveri vse skupaj...
good luck
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
MTB ::
Mislim da je težava z ležaji. Ko leži je tudi bistveno bolj glasen kot pa takrat, ko je pokonci. V ohišje sem spravil tudi drug disk, ki dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektromotor pralnega stroja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 45426 (12371) | lovro535v2 |
» | PC na podstrešju? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6792 (5016) | MadMax |
» | Asus P8H77-I + picoPSU (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11401 (10519) | akulp |
» | Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 13052 (9196) | BladE_ |
» | Kateri disk kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1859 (1172) | destiny |