Forum » Igre » NFS Most Wanted vprašanje
NFS Most Wanted vprašanje
aodius ::
kaj mi lahko nekdo pomaga.iščem program da bi lahko gledal NFS Most Wanted filme (Mia,Razor...) Files so xy.vp. Kaj pomeni vp
dustphoenix ::
Click
Tu jid lahko direktno DLjaš.
Drugače pa če se ne motim, sem nekje ne tej strani tudi zasledil extractor za muziko in video file.
Malo bo treba pobrskat, nisem pa siguren, če je za NFS MW al je blo za kero drugo verzijo.
Tu jid lahko direktno DLjaš.
Drugače pa če se ne motim, sem nekje ne tej strani tudi zasledil extractor za muziko in video file.
Malo bo treba pobrskat, nisem pa siguren, če je za NFS MW al je blo za kero drugo verzijo.
Joža ::
Zdravo!
Imam igrico NFS Most Wanted pa mi med dirko kaže hitrost v miljah na uro. Rad bi pa, da mi kaže v kilometrih. Ko grem v nastavitve sploh nikjer ne najdem možnosi da bi si to nastavil.
Prosim za pomoč.
Hvala!
Imam igrico NFS Most Wanted pa mi med dirko kaže hitrost v miljah na uro. Rad bi pa, da mi kaže v kilometrih. Ko grem v nastavitve sploh nikjer ne najdem možnosi da bi si to nastavil.
Prosim za pomoč.
Hvala!
djmaster ::
ko špilaš prtisn ESC pa pejt pod options,pa player pomoje pa naštimaš z nevem kva že v metric pa je
Joža ::
Hvala djmaster sem naštimal.
Moral sem it pod options pol pa gameplay pa sem tam naštimu.
Moral sem it pod options pol pa gameplay pa sem tam naštimu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Joža ()
tanov ::
Lep pozdrav!
Igram igrico in se mi je zataknilo pri policijski misiji.(milestone) Bežati sem jim moral 6min, poškodovati sem moral 18 policijskih vozil, vendar ne vem kaj moram narediti tam ko piše: Doge 2 police spike strip roadblocks.
Pri prejšnji misiji sem moral uničevati policijska vozila, ki so zaprla cesto (policijske barikade), sedaj pa ne vem kaj moram narediti.
Mi lahko prosim pomagate?
Hvala
Igram igrico in se mi je zataknilo pri policijski misiji.(milestone) Bežati sem jim moral 6min, poškodovati sem moral 18 policijskih vozil, vendar ne vem kaj moram narediti tam ko piše: Doge 2 police spike strip roadblocks.
Pri prejšnji misiji sem moral uničevati policijska vozila, ki so zaprla cesto (policijske barikade), sedaj pa ne vem kaj moram narediti.
Mi lahko prosim pomagate?
Hvala
Vesoljc ::
tolk jim mors tezit, da ti postavjo "spike trap". pac tista mreza na cesti, iz katere strlijo zebljicki, ki blagodejno vplivajo na tvoje gume... no, ti se jim mors izmaknt (peljat mimo).
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
'FireSTORM' ::
še zdaj to igrate?
igral - obrnil - še malo igral - naveličal - mnenje: jajc
mam raje simulacije ala LFS
igral - obrnil - še malo igral - naveličal - mnenje: jajc
mam raje simulacije ala LFS
Those penguins.... They sure aint normal....
'FireSTORM' ::
dvakrat? lol
kaj zgledam kot freak? :P
obrnil sem jo potem pa sem še malo samo v single race igral kr sem sprobaval vse avte :P
kaj zgledam kot freak? :P
obrnil sem jo potem pa sem še malo samo v single race igral kr sem sprobaval vse avte :P
Those penguins.... They sure aint normal....
stock ::
No sam tko res nujo se morm se jst jaut da se pohvalm... MW 1x, U2 3x, U 7x res! ker ta spil je biu res specijaln k je prsu pol pa vedno mn teli naslednji...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57957 (4150) | mtosev |
» | Need for Speed Payback (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10221 (6818) | oo7 |
» | Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 45063 (31561) | bambam20 |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12700 (10274) | Sandi1987 |
» | Need For Speed Undercover (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19492 (10405) | mace |