Forum » Pomoč in nasveti » Divx Podnapise Prosim
Divx Podnapise Prosim
Samson ::
Prosim podnapise za sledece filme, ce jih kdo ima, kajti na netu jih nikjer ne najdem, pa sem ze povsod gledu in iskal. Torej ce ima kdo sledece podnapise, lepo pšrosim naj poslje na klap@email.si, ker mi je brez podnapisov totalno brez veze gledat...Navada pac:
-Army Of Darkness
-Chill Factor
-Hackers 2
-Shark Attack 2
-Species 2
-Army Of Darkness
-Chill Factor
-Hackers 2
-Shark Attack 2
-Species 2
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Hypno ::
tedybear, a ves vcasih ko je recimo ful akcija pa muska al pa kej poka, eksplozije in podobno, pa se vsi derejo en cez druzga...
Pol je pa fajn vsaj neki prebrat, ce ne si tud vcasih k povejo kako (kao) vazno foro, ti je ne zastopis in pol ne stekas v cem je fora. To je biu sam en banaln primer
be good, Weed|man
Pol je pa fajn vsaj neki prebrat, ce ne si tud vcasih k povejo kako (kao) vazno foro, ti je ne zastopis in pol ne stekas v cem je fora. To je biu sam en banaln primer
be good, Weed|man
Great are mysteries of the mind ...
Samson ::
Tedy, kot sem povedal, je to stvar navade...Najraje bi videl, da ceprav govorijo recimo slovensko, naj bi bili se podnapisi, kajti navada je zelezna srajca. Ker ce si ze od malega vezan na podnapise se pac navadis...Sicer anglesko razumem vse, toda ce poslusam, se bolj malo koncentriram na samo sceno...Torej ce ima kdo podnapise za filme zgoraj (slovenske ali hravaske) naj mi sporoci...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Aljo1 ::
102 Dalmatinca, Kings tale, Poor white trash, Hanibal oziroma mesto klje jih naj najdemkar sem . Ali lahko podnapise dledam kar z win Media playerjem (7.)
Hoj!
Evo tule se en naslov, po moje en boljsih site-ov s podnapisi divxsubtitles.net , edino kar je, da se morte registrirat pa se to je free tko da ni panike. Isces lahko po naslovih, jeziku, tipu podnapisa, skratka dost stvari pa velik podnapisov
be good, Weed|man
Evo tule se en naslov, po moje en boljsih site-ov s podnapisi divxsubtitles.net , edino kar je, da se morte registrirat pa se to je free tko da ni panike. Isces lahko po naslovih, jeziku, tipu podnapisa, skratka dost stvari pa velik podnapisov
be good, Weed|man
zile ::
VobSub 2.03
Imena datotek podnapisov in filmov morajo biti enaka.
Npr: Men in black.avi in Men in black.sub
Imena datotek podnapisov in filmov morajo biti enaka.
Npr: Men in black.avi in Men in black.sub
Filma ni potrebno snemat na disk vsaj ce gledas z MicroDVD-jem ne. Tam mu lahk dolocis od kod vzame video pa audio pol te pa prasa se za subtitle, pa jih mas komot na disku
be good, Weed|man
be good, Weed|man
zile ::
Brez programa zgoraj, imaš ukaz captions. S programom pa greš v properties ---> advanced ---> DirectVobsub (auto-loading).
Če imaš film na cdju brez podnapisov, ti ni treba posneti filma na disk. Enostavno greš zopet v WMP - prop. -adv. -diectVSub -in odpreš datoteko s podnapisi, medtem ko ti film že laufa
Če imaš film na cdju brez podnapisov, ti ni treba posneti filma na disk. Enostavno greš zopet v WMP - prop. -adv. -diectVSub -in odpreš datoteko s podnapisi, medtem ko ti film že laufa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11859 (6312) | kitl76 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77881 (20017) | CaqKa |
» | DVD -> DivXOddelek: Sedem umetnosti | 2027 (1327) | CaqKa |
» | Konec za www.divxsubtitles.net ?Oddelek: Omrežja in internet | 2091 (1304) | Tito |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1890 (1532) | Binji |