Forum » Zvok in slika » osveževanje zaslona
osveževanje zaslona
baron21 ::
Živijo! V računalniku imam tv tuner kartico - sem jo sedaj dobil - in ko hočem gledati TV ali poslušati radio deluje vse normalno le zaslon mi prestavi z 80 Hz ali kar pač uporabljam trenutno, na 60Hz. Po izhodu iz TVprograma pa tako tudi ostane, tako da moram ponovno nastaviti pravo frekvenco osveževanja. Poizkušal sem z raznimi gonilniki vseh vrst pa ni nič boljše. Uporabljam CRT zaslon 17 col, grafika je Geforce 64 MB, procesor 2,6 GB, 512 RAM... Ob preklopu osvežitve za sekundo izgine vse z monitorja, isti postopek kot pri normalnem prestavljanju, le da me nič ne vpraša če mi nova nastavitev ugaja. Lep pozdrav vsem na forumu in hvala za odgovore.
baron21
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android battery draining issueOddelek: Pomoč in nasveti | 6816 (6290) | Jst |
| » | Apple bojda pripravlja nove macbooke pro z visoko ločljivostjo Retina (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 96213 (80879) | modicr |
| » | Najbolsi telefoni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18117 (15437) | amacar |
| » | Luknja da noter padeš (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12863 (9725) | Rias Gremory |
| » | nastavitev večje resolucije na novem lcd monitorju - vse pomanjšaOddelek: Pomoč in nasveti | 4673 (4466) | Izi |