Forum » Strojna oprema » Prepoznavanje diska
Prepoznavanje diska

C00PER ::
Fantje, resite me prosim....
Na nov laptop sem hotel naloziti nov OS, ker je tsti, ki je bil gor totalno mimo (nemski). Pred tem sem naredil v partition magic-u se iz diska dve particiji, vendar ko sem znova zagnal računalnik in se je windows setu pričel je najprej naložil vse potrebne datoteke za pričetek inštalacije nato pa mi napisal da ne najde trdega diska kamor bi inštaliral winse. Budalo jaz sem nato ponovno v Partition Magicu nastavil da je nova particija (F) aktivna, s tem pa je računalnik avtomatsko označil da je C particija postala HIDDEN in sedaj ne morem čisto nič.....kako naj sploh se zadeve nadalje lotim oz. kaj je krivo da mi sploh ne najde diskov w windows setupu ?
PLEASE HELP !!!!!!
Na nov laptop sem hotel naloziti nov OS, ker je tsti, ki je bil gor totalno mimo (nemski). Pred tem sem naredil v partition magic-u se iz diska dve particiji, vendar ko sem znova zagnal računalnik in se je windows setu pričel je najprej naložil vse potrebne datoteke za pričetek inštalacije nato pa mi napisal da ne najde trdega diska kamor bi inštaliral winse. Budalo jaz sem nato ponovno v Partition Magicu nastavil da je nova particija (F) aktivna, s tem pa je računalnik avtomatsko označil da je C particija postala HIDDEN in sedaj ne morem čisto nič.....kako naj sploh se zadeve nadalje lotim oz. kaj je krivo da mi sploh ne najde diskov w windows setupu ?
PLEASE HELP !!!!!!
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !

~Speed ::
1. sformatirej celoten disk, se pravi pobriši vse nastavljene particije, totalno.
2. naredi samo eno particijo, c, naj bo aktivna
3. instalirej sistem
4. razdeli disk na dele kar v live windowsih. Partition magic to omogoča.
good luck
2. naredi samo eno particijo, c, naj bo aktivna
3. instalirej sistem
4. razdeli disk na dele kar v live windowsih. Partition magic to omogoča.
good luck
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info

roli ::
Joj no.Vstavi CD od win XP,pobriši particije in jih ponovno ustvari.Če pa ne bi rad izgubil podatkov na zdajšnjem C disku pa si dolpotegni ultimate boot CD in si particijo C označi kot aktivno.Še prej seveda namestiwindowse.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5078 (4060) | Dejk0 |
» | Partition Magic 8 in WIndows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1250) | Carmack |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2750 (2523) | oyoy1234 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8326 (7410) | buneech |
» | partition magic probelmOddelek: Pomoč in nasveti | 886 (777) | eiht |