Forum » Strojna oprema » CF to IDE
CF to IDE
iNN ::
Zivijo!
Zanima me kje v Sloveniji se da dobit omenjen adapter? Sem slisu da lahko pri conradu narocis, se kje?
lp
Zanima me kje v Sloveniji se da dobit omenjen adapter? Sem slisu da lahko pri conradu narocis, se kje?
lp
==
vise ::
techtrade nima sem ze jest vprasu. Jest sem ga moral naročiti v tujini. zakaj ga pa bos potreboval?
iNN ::
Dal bi v eno masino ki sluzi kot router, namesto sedaj glasnega diska ... namescen bi bil coyote Linux al pa m0n0wall. Na 32MB Compact Flash kartico od enga fotoaparata ki je ne uporabljam.
==
hafnerb ::
Poglej na Bolho, se mi zdi da je ta teden en prodaju tak adapter za 5 jurjov.
Drugač sm pa jst to pr Conradu kupu.
Drugač sm pa jst to pr Conradu kupu.
sash ::
imam en adapter viška, če je si zainteresiran pošlji ZS
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
roscha ::
Conrad.si ima zadevščino pod kat.št: 974530
Cena 7.090 SIT
Pred kakim mesecem mi je kolega isto reč prinesel z Nemčije (tudi conrad) za 22,50EUR.
Tudi kat. št. je bila enaka. Vendar kar naenkrat na conrad.de te kataloške ni več...
edit:typo
Cena 7.090 SIT
Pred kakim mesecem mi je kolega isto reč prinesel z Nemčije (tudi conrad) za 22,50EUR.
Tudi kat. št. je bila enaka. Vendar kar naenkrat na conrad.de te kataloške ni več...
edit:typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roscha ()
Azrael ::
Da si malo izposodim to temo. Ti adapterji poskrbijo, da CF kartica deluje kot IDE disk. Right?
Zanima me ali je slučajno kakšna omejitev glede matične plošče oz. njenega BIOSa ali vsaka plošča z IDE kontrolerjem pravilno zazna in zna uporabljati tak solid state disk ? Imam idejo, kako bi lahko porabil eno mini 386 ploščo.
Zanima me ali je slučajno kakšna omejitev glede matične plošče oz. njenega BIOSa ali vsaka plošča z IDE kontrolerjem pravilno zazna in zna uporabljati tak solid state disk ? Imam idejo, kako bi lahko porabil eno mini 386 ploščo.
Nekoč je bil Slo-tech.
roscha ::
Načeloma omejitve ni. Razen pri velikih kapacitetah kartic je treba nekaj mutit okrog C/H/S nastavitev.
Problem je drugje. Kartico je potrebno mountat kot readonly (drugače bo šla k vragu po parih mesecih), sistem pa prepričat da /var/log, /dev, /proc in podobne zadevščine fura na RAMdisku. Tako da Win tukaj takoj odpadejo kot knof od gat.
Problem je drugje. Kartico je potrebno mountat kot readonly (drugače bo šla k vragu po parih mesecih), sistem pa prepričat da /var/log, /dev, /proc in podobne zadevščine fura na RAMdisku. Tako da Win tukaj takoj odpadejo kot knof od gat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stara plošča in novejši diskOddelek: Strojna oprema | 3587 (3119) | bkreutz |
» | compact flash to ide adapter- kje?Oddelek: Kaj kupiti | 3271 (2795) | Steinkauz |
» | Maci brez trdih diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7858 (5563) | BluPhenix |
» | Linux based router na USBOddelek: Omrežja in internet | 2856 (2027) | Steinkauz |
» | polnjenje mobitela v ameriki (110 V)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3604 (3283) | zlabo |