Novice » Zasebnost » Osnutek novele zakona o policiji - omejevanje zasebnosti in širjenje policijskih pooblastil?
urban99 ::
eh... ne bom dolgovezil - jaz verjamem, da policijskih futurologov ne rabimo niti do njih ne sme priti. Pika. Za vse, ki vas zadeva zanima, je čez 20 minut, torej ob 17:00 na Valu 202 posebna oddaja na to temo.
edit: oddaja "studio ob 17-ih" je na prvem programu
edit: oddaja "studio ob 17-ih" je na prvem programu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urban99 ()
no, upam, da je še kdo poleg mene zadevo poslušal... naravnost bizarno je iz ust kompetentnih pravnikov slišat, kako izgleda udejanjanje "evropskega pravnega reda" v Sloveniji. Bom napisal z velikimi črkami za vse, ki mogoče menijo, da sem ovca - BREZ VAROVALK! Banda hudičeva...
Camalotz ::
AHA! Vsi k ste proti - sem vas vse popisal. Gotovo kaj prikrivate al pa načrtujete kazniva dejanja, ko se tako upirate...
Ja, če bo tak zakon sprejet, grem z belo zastavo na najbližjo policijsko postajo. Na njej bo najbrž še napis "Hvala za reševanje stanovanjske problematike."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pod vlado Mira Cerarja v Sloveniji nastaja nova politična policija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 34618 (27017) | poweroff |
» | Meje zbiranja bioloških sledi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 40576 (37268) | kuglvinkl |
» | Amerika vpeljuje obvezno hranjenje prometnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 6949 (5160) | Gregor P |
» | Pomeni detaljen popis nepremičnin poseg v zasebnostOddelek: Loža | 4214 (3645) | St235 |
» | Osnutek novele zakona o policiji - omejevanje zasebnosti in širjenje policijskih poob (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20088 (17455) | urban99 |