Forum » Loža » Kako kej hitr dowloadate?
Kako kej hitr dowloadate?
Laplace ::
Zanima me kok mate kej hitre linije in kolk so kej vasi rekordi pri downloadanju. Lahko tudi pri uploadingu.
Jaz sem ze downloadov z 420KB/s na faksu imamo pa 10Mb/s link.
Jaz sem ze downloadov z 420KB/s na faksu imamo pa 10Mb/s link.
whatson ::
bluehacker ::
Najhitreje sem dovnloadal na ZLATI LISICI ko smo bili novinarji direktno priklopljeni na net, kaj jaz vem kakih 10 s za 1 disketo.
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
PaJo ::
Najhitresi dl kar sem ga jaz dozivel je bil okoli 800kb/s na faxu
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Thomas ::
A ločite vsi med "b" in "B" - bits in bytes?
b - bit ; B - byte
1 B = 8 b.
A?
b - bit ; B - byte
1 B = 8 b.
A?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ok.. se oproscam torej 800 kB/s ce zelis natancno
Pa itak vsi vedo kaj je misleno s tem
Pa itak vsi vedo kaj je misleno s tem
Tomi ::
Doma z ne vec kot 4kb/s, mogoce 5, Arnes in navadna linija, drugace pa pri enem znancu s kabla 50-60kb/s.. Tam nekje..
metrodusa.blogspot.com
msmiha ::
Men gre prek siola včasih 7kb.
Lepo je če si doma blizo centrale
Lepo je če si doma blizo centrale
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
LuiIII ::
Doma na kablu 60 KB/s, na inštitutu pa 1MB/s (domače, domače), običajno iz Evrope 150 KB/s, preko luže pa kakor je.
Lui
Lui
jeti ::
Tomi: a ta znanec sem jest?
hehe....ja nč ne, največ tm ene 57kB/s (doma), drgač na faxu pa tm ene 295kB/s (sej verjetno bi šlo še hitrej, če ne bi takrat ravno še ene 5 sošolcev probavalo isto kot jest.
LP!
hehe....ja nč ne, največ tm ene 57kB/s (doma), drgač na faxu pa tm ene 295kB/s (sej verjetno bi šlo še hitrej, če ne bi takrat ravno še ene 5 sošolcev probavalo isto kot jest.
LP!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
du-meter men doma pokaže max 100 kB/s - cable.
Nemelk ::
Ma kaj je to normalno, da z USR (ext, 56 kbit/s, arnes, navadna linija) dl-jas ta okol 2 do 4 kbit/s????
Z Arnesom se poveže 45.333 b/s!
Kaj pravte?
Ma dl-janje je odvisno tudi od streznika s katerga dl-jas ane!
Z Arnesom se poveže 45.333 b/s!
Kaj pravte?
Ma dl-janje je odvisno tudi od streznika s katerga dl-jas ane!
Nemelk ™
Ja po eni strani je normalon, pac odvisno od tvoje tefonske linije pa seveda tudi od streznika od koder DL-jas, pac kolko je on obremenjen
jetam ::
doma zlo mal, pr fotru v službi 150kb/s in pa 500MB/s... direkt optika med dvema serverjema...hehe to bi mogu bit standard pol bi pa slo....
...eh sem se zmotu 1GB/s ethernet... mi je blo neki sumljivo zato sem sou prevert
...eh sem se zmotu 1GB/s ethernet... mi je blo neki sumljivo zato sem sou prevert
Sonix ::
Hmm na mojem modemu ki sm ga dobu 500 let pred kristusom gre ponavadi 1 bit na uro
-[ Sonix ]-
Ja no ... lahko bi povedal na kakšno časovno enoto.
Ampak po drugi strani - je zgleda vseeno če akr zase zadržiš. Ker če tega ne veš - ti tudi ni preveč verjeti, da si prav meru.
Zipper ::
Modem USR V.90 se mi ponavadi poveze z SIOL-om 50.666bps. Sprejemam pa z povprecno hitrostjo 3.5- 5 kB/s
Igor ::
hmm isdn 7 8k na singl 15 16 na dual ..
kar se pa tice fxpjanja ..
iz tujine v slo ponavad okol 100k najvec je blo tam 800 900 k, kar se pa tice iz tujine v tujino je slo pa tut ze 2 3 mega na sekundo vse v bytih ..
4 do 5 min na cd ..
sam kva k ga pol jest dol ulecem 10 ur :(
kar se pa tice fxpjanja ..
iz tujine v slo ponavad okol 100k najvec je blo tam 800 900 k, kar se pa tice iz tujine v tujino je slo pa tut ze 2 3 mega na sekundo vse v bytih ..
4 do 5 min na cd ..
sam kva k ga pol jest dol ulecem 10 ur :(
twosocks ::
1500-2000 kB/s, ne vem točen je prehitro šlo.
Download/upload po interni mreži Cankarjevega doma (INFOS 99,00,teleinfos 2000)
Download/upload po interni mreži Cankarjevega doma (INFOS 99,00,teleinfos 2000)
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Miran ::
Ja na faxu je šlo tm do 200k (FE), tko da smo ful DivXe dol ulekl, pol so pa zamenjal OSe na Win2k in omejil plac na disku in s tem tud nas prikrajšal za ene redkih zabavnih uric na faxu, ko je blo pol folka v laboratoriju kjer smo DLjal filme namest na doooolllggooočasnih predavanjih.
Na šiht je bl žalost, saj nas ma skupaj 30 folka eno ISDN jinijo sam sej pol mam k dela tukaj tko al tko ne ve kaj je to internet.
Doma pa gre kr u redu glede na dano situacijo max. 5.5k z navadno analogno linijo in Rockwell ISA modemom, ki itaq rula med analogci.
Na šiht je bl žalost, saj nas ma skupaj 30 folka eno ISDN jinijo sam sej pol mam k dela tukaj tko al tko ne ve kaj je to internet.
Doma pa gre kr u redu glede na dano situacijo max. 5.5k z navadno analogno linijo in Rockwell ISA modemom, ki itaq rula med analogci.
Overclock yourself !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 36097 (19179) | RedOS |
» | Telemach na 1 MbitOddelek: Omrežja in internet | 2841 (1739) | udarnik |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2927 (1577) | BC3 |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1595 (1194) | rabbit_zek |
» | Cable internetOddelek: Omrežja in internet | 1075 (812) | bzagozen |