Forum » Omrežja in internet » emule - vsa je siva in low id
emule - vsa je siva in low id
msedej ::
Zdavo ... sem lamer in ruki in mal me je sram.
Imam t2, statičen IP, kupil sem ruter lenkis befsx41 pa ga ne znam skonfigurirat, da bi mi laufala mula tako kot mora. low id :(
Imam nizko varnost, če priklopim mašino direkt dela tako kot mora ... problem je v tem da ne znam skonfugurorat ruterja ...Una dva porta sta doprta ... kaj je treba še odpret ???
Imam t2, statičen IP, kupil sem ruter lenkis befsx41 pa ga ne znam skonfigurirat, da bi mi laufala mula tako kot mora. low id :(
Imam nizko varnost, če priklopim mašino direkt dela tako kot mora ... problem je v tem da ne znam skonfugurorat ruterja ...Una dva porta sta doprta ... kaj je treba še odpret ???
Slovenec katolik.
Malkec ::
msedej: na routerju morš odpret (forwardirat) dva porta: tcp 4662 in udp 4663
Ko boš to storil, bo delovalo.
Lp
Ko boš to storil, bo delovalo.
Lp
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
msedej ::
Hvala vsem ... forwardirat sem moral un UDP port tako kot ste mi svetovali.
Zdej mula spet pridno vleče ... edin zadnje čase (odkar so ukinili razorback) nič več ne dela tako kot je .
Zdej mula spet pridno vleče ... edin zadnje čase (odkar so ukinili razorback) nič več ne dela tako kot je .
Slovenec katolik.
antonija ::
Dela, dela tud brez razorbacka, sam kaksen drug "taprav" server si najdi, da te ne bo RIAA preganjala :)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341400 (41856) | ignats |
» | T-2 in portiOddelek: Omrežja in internet | 5140 (2590) | gazibo |
» | IPTV siol - pomoč prosimOddelek: Loža | 4173 (3580) | KTr1sk |
» | Nastavitev routerja za delovanje eMuleOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1370) | NeMeTko |
» | router in dostop do večih zadevOddelek: Omrežja in internet | 1562 (1345) | multiscan |