Forum » Izdelava spletišč » Izdelava GUI forme v HTML-ju
Izdelava GUI forme v HTML-ju
Tilen007 ::
Mi lahko kdo svetuje kako bi jest GUI formo narisu v HTML-ju:
Imam koordinate za vsak tekst in vnosno polje, LEFT,TOP,WIDTH,HEIGHT...
Če bi blo vse lepo eden pod drugim bi se dal s tabelo narest, ampak če je pa tkole nekje po 2 polja nekje po eno polje v vrsti, pa se mi zdi da bi blo zlo težko narets s tabelami. Pa tole je zelo enostavna forma, morm narest generično da bo delal za vsako formo. In vsak, ki je programer točno ve, kako kompleksne so lahko forme.
Glede na to, da imam točne koordinate, me zanima če bi se dal kej podobnga narest z CSS?
To rabim samo za predstavitev GUI forme v HTML-ju.. kot report, in ne za pravo vsnosno masko v HTML-ju... vnosna polja bodo lahko samo beli kvadratki z obrobo...
Vsak predlog je dobrodošel.
Hvala
Tilen
Imam koordinate za vsak tekst in vnosno polje, LEFT,TOP,WIDTH,HEIGHT...
Če bi blo vse lepo eden pod drugim bi se dal s tabelo narest, ampak če je pa tkole nekje po 2 polja nekje po eno polje v vrsti, pa se mi zdi da bi blo zlo težko narets s tabelami. Pa tole je zelo enostavna forma, morm narest generično da bo delal za vsako formo. In vsak, ki je programer točno ve, kako kompleksne so lahko forme.
Glede na to, da imam točne koordinate, me zanima če bi se dal kej podobnga narest z CSS?
To rabim samo za predstavitev GUI forme v HTML-ju.. kot report, in ne za pravo vsnosno masko v HTML-ju... vnosna polja bodo lahko samo beli kvadratki z obrobo...
Vsak predlog je dobrodošel.
Hvala
Tilen
- zavaroval slike: Tody ()
mspider ::
Vse se da s tabelami! Tabele lahko tako skombiniraš, da imaš poljubno postavitev. Uporabi gnezdenje.
Dreamweaver & HTML
Dreamweaver & HTML
Ok, bom pogledu kaj je laži, sam se mi zdi da so float-i mal lažji..
Na hitr sm pogledu float-e, pa se mi zdi, da lahko rišeš float-e enga za drugim...
Pri tabelah morš pa točno vedt za vse elemente kaj točno imaš, in potem računaš gnezdenje tabel.. hm, zakompliciran...
Tko na hitr.
Na hitr sm pogledu float-e, pa se mi zdi, da lahko rišeš float-e enga za drugim...
Pri tabelah morš pa točno vedt za vse elemente kaj točno imaš, in potem računaš gnezdenje tabel.. hm, zakompliciran...
Tko na hitr.
Mam pa še eno vprašanje k smo glih pr tej temi, da se HTML mal drugač uporablja:
A se da kako z JavaScriptami oz. CSS-jem narest TreeView... drevesno strukturo... z odpiranjem in zapiranjem objektov..
kot recimo v raziskovalcu/windows explorer:
A se da kako z JavaScriptami oz. CSS-jem narest TreeView... drevesno strukturo... z odpiranjem in zapiranjem objektov..
kot recimo v raziskovalcu/windows explorer:
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tody ()
Microsoft ::
TreeView ima ASP.NET ze vgrajen. Samo drag/drop na formo gor pa se mal nastavis source in dela.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344668 (3805) | sunniegoldie |
» | [c#] iz class v classOddelek: Programiranje | 871 (745) | darkolord |
» | Session v ASP.NETOddelek: Programiranje | 1370 (1150) | King80 |
» | [visual C#] dogodek na Form2 sproži dogodek na Form1Oddelek: Programiranje | 1351 (1267) | Beezgetz |
» | [visual C#] Na drugem računalniku se ne zaženeOddelek: Programiranje | 1620 (1450) | Beezgetz |