» »

Antivirus za 128MB rama?

Antivirus za 128MB rama?

Hux ::

Zanima me kateri antivirus zere najmanjn rama. Nerabi biti niti najbolsi samo da bo delal z 128Mb rama.
Symantec live scan zere celih 23Mb kar je prevec za ta laptop kateri ma samo 52Mb free brez antivirusa.

#000000 ::

V vsakem primeru je NOD 32 rešitev ki žre najmanj rama, cca 8-9 mega, kar je sprejemljivo. Pa tud sam AV je baje zelo pri vrhu liste najboljših. Je pa res da Firewall-a nima tko kot večina ostalih. LP

veteran ::

Jaz imam na enem starejšem računalniku, ki ima 128MB, Antivir Personal Edition. IMHO je tole optimalna zadeva - kar se tiče procesorja in rama, pa še zastonj je.

powerGenius ::

Kolikor se meni zdi, tale Antivir PersonalEdition ni čisto zastonj - pravkar naložil, pa mi pravi :Licence valid until: 31.5. 2005
Kje naj dobim licenco? Ali po izteku licence še vedno deluje tako kot mora?

Hvala

veteran ::

"The license will be renewed via the automatic update." klik

farko ::

Antivir Personal Edition ne verjamem da je zastonj po drugi strani pa vprašanje koliko je varen in pri takih programih bi bilo dobro zraven napisat tudi da je potrebno imeti tudi adware ki odstranjuje shawer ter trojance.Kar je zastonj ni 100% da dela brezhibno ziher ni popoln program.
farko

Camalotz ::

Haha, "ker je zastojn ni ziher da dela 100%", a plačljivi pa so. :\
Daj poglej kaj je prejšnji teden naredil McAffe iz ubogih Excel datotek, kot da bi prašiča spustil v buče. >:D
Po drugi strani pa poglej koliko plačaš za Windows licenco, zato da ti potem program dela brezhibno...
V glavnem določeni anti-virusni programi so zastonj za osebno rabo (zato Personal Edition), firme jih morajo pa plačat.
Ponavadi sicer rahlo zaostajajo za komercialnimi ampak 100% virusproof pa itak ni noben....

mirkuma ::

F-prot je zelo lahek edino mislim da nima mail scannerja, vendar pa normalna protekcija ujame virus ko ga hoces odpreti iz priponke poste... milim da je tole zelo optimalno za stare masinke...
http://www.f-prot.com/
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Antivirusni-programi

Oddelek: Pomoč in nasveti
102093 (1801) Duhec
»

Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
516076 (4624) zmaki
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711873 (9236) frikihamster
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

649553 (7805) fruti
»

Antivirus (strani: 1 2 )

616080 (5105) BigFoot

Več podobnih tem