Forum » Pomoč in nasveti » Poškodivan Duron
Poškodivan Duron
KuhaR ::
Pri natikanju hladilnika se mi je odlomu rob jedra Durona. Kaj mi je narediti??? Je še kakšan možnost da bi delel (ga nisem še prižgal) ali mi ga zamenjajo v trgovini??
AlBundy ::
Ti smola ti . Ravno natikanje ventilatorjev na procesor je najbolj z******o.
torej v trgovnini ti ga pravgotovo ne bodo zamenjali [razen če nimaš kakšnih vez-pa še to izredno težko].
Posledice so lahko sledeče: močnejše gretje procesorja, nepravilno in nezanesljivo delovanje [zmrzne mašina,...]. V najslabšem primeru, pa lahko še kaj skureš, zato raje pojdi v trgovino po novega . Če pa rad igraš na [ne]srečo in hazarder, pa probaj, izgubiš lahko veliko, pridobiš pa bolj malo.
torej v trgovnini ti ga pravgotovo ne bodo zamenjali [razen če nimaš kakšnih vez-pa še to izredno težko].
Posledice so lahko sledeče: močnejše gretje procesorja, nepravilno in nezanesljivo delovanje [zmrzne mašina,...]. V najslabšem primeru, pa lahko še kaj skureš, zato raje pojdi v trgovino po novega . Če pa rad igraš na [ne]srečo in hazarder, pa probaj, izgubiš lahko veliko, pridobiš pa bolj malo.
Brane2 ::
Naroc kasn lim, ki ga stalno reklamirajo na TVju, tisti ki kao "lima vse zhivo".
Probi zalimat Durona, pol pa reklamiraj vse skupaj.
Dobra fora bi bla, da ga posljes nazaj tipom, ki reklamirajo Motor_Up
Probi zalimat Durona, pol pa reklamiraj vse skupaj.
Dobra fora bi bla, da ga posljes nazaj tipom, ki reklamirajo Motor_Up
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung plazma 50C530Oddelek: Zvok in slika | 1952 (1874) | kikicar |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8380 (6861) | Mr.B |
» | Nepojasnjeno mi je pregorela nova grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5773 (4110) | Pancho |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4576 (3617) | rc-car |
» | Povezovanje l1 mostickov in SvincnikOddelek: Navijanje | 1436 (1146) | miha |