Forum » Zvok in slika » Divx player Gorenje in 5.1 zvok
Divx player Gorenje in 5.1 zvok
schwarzvald ::
Imam Divx player Gorenje in Geniusove zvočnike 5.1. Muči me zvok. Nikakor ne morem aktivirat 5.1 zvoka. Dvokanalni lepo dela, 5.1 pa ne. Preveril sem priključke, OK. Probal sem vse živo v meniju playerja, pa nič. Ko zvočnike testiram, pa se vsak oglasi. Če ima kdo kaj podobnega, ali pa celo isto kombinacijo, naj mi pove kako naj nastavim ali priklopim, da bo laufalo. Aja, kaj je Aux input na wuferju.
Hvala za odgovor.
lp Alex
Hvala za odgovor.
lp Alex
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Teme o Gorenje predvajalnikih in 5.1 zvočnikih že obstajajo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33860 (7691) | copkacopi |
» | Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 2410 (2253) | dpicul |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10879 (10154) | T-Majo |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24837 (9451) | bizi72 |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4017 (3760) | Okapi |