Forum » Kaj kupiti » Poceni RAM v Big Bang-u
Poceni RAM v Big Bang-u
bzagozen ::
Kingmax 256MB 133 (266) DDR SDRAM CL2 (7,5 ns) za 13800 SIT.Oznaka: MPDB62D-68KX2-MAAGarancija: 1 leto
http://www.kingmax.comČe kdo to kupuje. Celo v Avstriji ne dobiš take cene, posebaj sedaj, ko so cene v zadnjem tednu poskočile za skoraj 30%.
http://www.kingmax.comČe kdo to kupuje. Celo v Avstriji ne dobiš take cene, posebaj sedaj, ko so cene v zadnjem tednu poskočile za skoraj 30%.
www.alkoma.si
- spremenil: Thomas ()
Jaz nimam nič s Big Banag-om. Res pe je, da nameravan nabavit nov računalnik po delih iz Avstrije. Pa sem zadnja dva tedna malce pregledoval avstrijske cenike pa to, pol sem pa včeri skor na rit padu, ko sem videl v "bangu" (ki drugače ni glih najcenejš ) ta ram za to ceno, pa sem mislil, da bo komu koristilo. Na spletni strani www.kingmax.com so celo vsi podatki za ta ram - kar seka. Samo še ne vem, kako se navija. Ko do konca nabavim dele, bom se malce poigral, pa bomo videli, če se je nakup splačal.
www.alkoma.si
Dami ::
Dobiš v avstriji tak ram za 10k sit (brez štojerja) in sicer v trgovini Goldadler. Ne podcenjuj avstrijcev. Res pa je da ga rajš kupim v bangu k pa da bi se na dunaj fural. Btw, a ga majo v MB tud, al to velja sam za LJ al kako je?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Madonca, majo pa res kar nizko ceno na Dunaju 799 ATS (11200 SIT). Jaz sem preverjal cenike firm iz Gradca. Birg ma noname rame po 949 ATS (13500 SIT, ko dobiš MwSt nazaj). Tako, da sem malce skeptičen glede ažurnosti cenikov pri Goladler-ju. Mogoče pa; no mi nič ne pomaga, Dunaj je predaleč.
www.alkoma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hard core XP odklepanje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5608 (3847) | Microsoft |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26047 (17845) | bodom |
» | Kateri ram DDR?Oddelek: Strojna oprema | 2089 (1355) | Clemento |
» | Šverc komerc - Avstrija - Pomagaj-Pomagam!Oddelek: Kaj kupiti | 1458 (1196) | Dami |
» | 128MB KingMax PC150 SDRAMOddelek: Novice / Pomnilnik | 1618 (1618) | ABX |