Forum » Igre » Wolfenstein enemy teritory skripte
Wolfenstein enemy teritory skripte
polde66 ::
Verjamem da je med vami kar nekaj poznavalcen ki obvladajo špile preko interneta med njimi tudi Wolija
Mene zanima kje naj snamem skripte npr. streljanje , sniper ( skratka vse za cheatanje ) ok pa še to če snamem kako se sploh zadeva "inštalira" oz kaj vse mi je potrebno strriti da bo delalo kot treba.
Včasih sem sniper pa me z MP40 zbuta z hude razdalje , da o 3 hedashot zadevah ne govorim. Skratka zanima me kje in kako to vse uredim da bo špilal kot se zagre. Sem pomoje še edini k teh zadev ne uporablja.
Znalcem prav lepa hvala
Mene zanima kje naj snamem skripte npr. streljanje , sniper ( skratka vse za cheatanje ) ok pa še to če snamem kako se sploh zadeva "inštalira" oz kaj vse mi je potrebno strriti da bo delalo kot treba.
Včasih sem sniper pa me z MP40 zbuta z hude razdalje , da o 3 hedashot zadevah ne govorim. Skratka zanima me kje in kako to vse uredim da bo špilal kot se zagre. Sem pomoje še edini k teh zadev ne uporablja.
Znalcem prav lepa hvala
polde
- zaklenil: OmegaBlue ()
CWIZO ::
ce bos cheatal an vecini serverjev ipak ne bos mogel igrat.
Un te je pa z mp40 sesul zato ker je tok nadrkan, ne ker bi goljufal.
Un te je pa z mp40 sesul zato ker je tok nadrkan, ne ker bi goljufal.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
ma ja jest sem pa blond
ne mi srat o tem kok je kdo nadrkan. Zadeve so lepo take da ljudje igrajo z nekimi skriptami ki onemogočajo trosenje naboljev in ne vem kaj še
ne mi srat o tem kok je kdo nadrkan. Zadeve so lepo take da ljudje igrajo z nekimi skriptami ki onemogočajo trosenje naboljev in ne vem kaj še
polde
sigurn si izkušen igralec kajneda, in verjetno je tole sad dolgoletnega igranja
aimbot je možnost streljanja brez merjenja, katerega igralci (nekateri) uporabljajo.
in seveda je aimbot samo mit, jaz pač umiram ker sem nesposoben (buhahahahaha)
aimbot je možnost streljanja brez merjenja, katerega igralci (nekateri) uporabljajo.
in seveda je aimbot samo mit, jaz pač umiram ker sem nesposoben (buhahahahaha)
polde
OmegaBlue ::
Smo že rekli da takih zadev po slo-techu ne bote iskali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17832 (7027) | steev |
» | Intel bo lovil goljufe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8437 (6303) | KoKi |
» | kamperji pa cheaterji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4986 (4071) | speed machine |
» | Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9163 (7379) | NoUse4AName |
» | Medal of honnor - spearhead internet game cheat kodeOddelek: Igre | 1595 (1365) | mile |