» »

winfast pvr2000 problem

winfast pvr2000 problem

Branjevka ::

Zdravo!
A mi lahko kdo mogoče pomaga? Imam tv kartico Winfas PVR2000 pa se mi vedno ko žeilm kaj delati na tej kartici računalnik preneha odzivati (freezne), tako da ga morem vedno resetirat. Mam pa instaliran zadnji driver z leadtekove strani.

Hvala!

ronaldo ::

Poglej ce je antena dobro prikljucena. In probaj si dati kake starejse driverje od kartice.
Problemi so se zaceli ko si dala nove driverje ?
Ce je prej delalo pol si daj iste ko prej, v racunalnistvu se rece tole: tisto kar dela se ne tika!

Mogoce pa niti kartica ni dobro prikljucena na pci slot.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: ronaldo ()

poweroff ::

Ta kartica je totalno zanič. Jo imam tudi sam in imam iste težave. Resno razmisli o zamenjavi...
sudo poweroff

Muzo ::

Zanimivo, jst pa uporabljam to kartico nekje od aprila lani in do zdej nisem imel nobenih težav, tko da bi težko kar na splošno rekel da je zanič.

Sveži install winsow v kombinaciji z najnovejšimi driverji bi moralo delati, drugače nesi zamejat. Aja, ali si imela že kakšne starejše driverje? Lahko probaš z njihovim uninstall toolom.

Izi ::

PVR2000 je še vedno najboljše kar trenutno obstaja na področju TV kartic.
Moja že več kot eno leto deluje odlično. Sem prav navdušen kaj vse zmore.
Ostale so še vedno bolj ali manj softwareske.

Lahko bi bila kartica pokvarjena, vendar bi verjetno v tem primeru dobil kakšno sporočilo oz. v najslabšem primeru bi doživel "Blue screen".
Če pa ti celotni Windows zmrznejo brez obvestila potem pa je napaka bržkone v pokvarjenih Windows.
Drugega kot ponovno instalacijo Windows na sveže formatiran disk ti na žalost ne morem svetovati.

corterius ::

Vidm da ste lih pr problemih s pvr2000, zato eno vprašanje za tistega, ki bi znal odgovorit.

Berem na vseh možnih forumih, testih... kok oh in sploh je tale pvr2000 in ker že nekaj časa kupujem en soiden tv tuner me je vse napisano nedvomno prepričalo, da sem šel v trgovino in kupil... vse ok. Pridem domov zinštaliram vse potrebno... vse ok. prklopm anteno... hm slika za en k... oz. čisto nič boljša kot na flyvideo98, ki sem ga kupil 6-7let nazaj... wtf?! Zihr je neki s kabli... razmontiram pol stanovanja, kupim vse nove kable, razdelilce... Na vseh 3h TVjih slika boljša kot na rač?! Probal sem vse možne variante, tudi priklopit anteno (kabelsko) direktno v rač... če je to vse kar tale kartica zmore - sramota. Probam prklopt videorekorder na CVBS, pa pol še na s-video, isti k...! Probam prklopt tvout z drugega rač., slabš kot na 15let starmu TVju!

Za pivo komurkoli, ki mi reši ta problem... al je normalno da je slika slabša k na najslabši televiziji?

Hvala

corterius ::

Aja, za povrh pa še...

Dalinc ne dela! Nič, čisto nič, kot da ne bi imel baterij...

...zdej se pa pejt z najbolšo kartico...

poweroff ::

Kot sem že rekel v tej temi - ta kartica je zanič. Same težave imam z njo, pod Linuxom pa sploh ne dela (no OK, slika se pokaže, ampak tak zmazek, da je za zjokat...)
sudo poweroff

Andy18 ::

Jaz sem pred 2 mesecema kupil Winfast 2000 XP expert, in mi vse laufa normalno, res pa je da slika ni čisto taka kot na TV-ju.

Še to me zanima, ali kdo ve zakaj ne morem spreminjati zvoka z dalincem in tipkami na tipkovnici.
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Andy18 ()

lifeguard ::

corterius jaz mam čist isti problem. kartico sem kupil prejšnji tedn skupaj z novim računalnikom in sem totalno razočaran:( slika je slaba, res sem pričakoval sliko, ki bo taka kot na tv(sem prezahteven?)

mam pa še en problem, imam to tv kartico, za poslušanje zvoka pa uporablam slušalke MEDUSA SPEEDLINK 5.1, ki jih priložen software očitno noče podpirat, zato nimam zvoka:( te če hočem slišat še zvok, moram priklopit one stare slušalke... ma kdo kako rešitev?

aja pa hitro še vkradem malo temo, da vprašam katere programe uporablate za tv streaming? in ali je možno nasnemat WinMEDIA CENTER na navadne xp-je (da bi setupal samo media center)?

hvala za odgovore!

čao

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010162 (7971) edublin
»

nakup Tv kartice

Oddelek: Zvok in slika
293298 (2535) gruntfürmich
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918556 (5528) Pyr0Beast
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

17919448 (12488) Izi
»

Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000

272882 (2076) Izi

Več podobnih tem