» »

HDD za notebook

HDD za notebook

vidi ::

Kateri HDD za notebook priporočate?

Kupujem v rangu 60 oz. 80GB, 5400/min, ATA!

Trenutno mi je crknila ena 60GB Toshiba, pa ne vem kaj naj zdaj kupim. Pri Anni majo ugodno Toshibe, ampak se mal bojim (no, ampak vseeno 3 leta garancije dobim zraven), za druge zadeve pa ne vem. Malo sem se nad WDji navduševal, ker naj bi baje bili najbolj tihi in najmanj požrešni z baterijo, povsod pa itak dobim 3leta garancije!

Drugače je maksimalna cena za 80GB 30kSIT, kar sem pripravljen dati (glede velikosti diska mi je važno predvsem GB/sit, tko da če kdo ve za poceni 60GB ni to nobena ovira, drugače pa je, če je razlika v ceni npr 3kSIT, pol valda da se mi bolj 80GB splača)!

Skratka, katero firmo priporočate in predvsem kje se da to dobit (ampak ne tko, da samo na ceniku piše da majo, ker povsod majo svašta napisano, pol jih pa kličeš, pa niso sigurni, če bo to v roku enega meseca oz. če spoh še kdaj bo)???
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

trek@s ::

Jaz sem imel prej Fujitsu 60GB 4200rpm, potem sem pa kupil pravtako Fujitsu; 80GB 5400rpm. Pri obeh zaenkrat ni nobenih težav, pa še solidno tiha sta.

billy ::

Ve kdo mogoče kje bi se dalo dobi 7200rpm SATA diske za prenosnike? Nikjer ne najdem...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14916762 (7723) Seb4
»

Prenosnik HP

333769 (2859) CWIZO
»

Hočem laptop... IBM T42 vs HP NX8220

143074 (2855) GUFY
»

Kateri disk od teh dveh Maxtorov naj kupim???

111302 (975) bf4ed
»

Lastniki Maxtorjev

221474 (1015) tec

Več podobnih tem