Forum » Omrežja in internet » Emula 0.47a problemi
Emula 0.47a problemi
kotnik ::
Pozdravljeni! Sem novi na forumu in imam problem z emulo. Pred kratkim sem inštaliral 0.47a, imam visokID, porti so odprti, ko pa opravim test portov pa mi javlja:
TPC test failed! UDP test will not be performed.
Prenos ni večji kot 15kbs. Nameščen imam tudi Northon AntiVirus 2005, bi lahko bil problem v njem?
Pred tem sem imel instalirano emulo 0.46a katera pa je super laufala, TPC test pa je bil OK, prenos pa do 80 kbs.
Moram še povedat, da sem imel pri instalciji 0.46a tudi probleme z porti, ko pa sem na forumu našel navodila za namestitev emule - slikovna- pol pa je zalaufala kot nora . Zdaj pa teh navodil ne najdem več, pa tudi ne spomnim se več od koga so bila.
Se kdo spomni kje bi se lahko dobila.
TPC test failed! UDP test will not be performed.
Prenos ni večji kot 15kbs. Nameščen imam tudi Northon AntiVirus 2005, bi lahko bil problem v njem?
Pred tem sem imel instalirano emulo 0.46a katera pa je super laufala, TPC test pa je bil OK, prenos pa do 80 kbs.
Moram še povedat, da sem imel pri instalciji 0.46a tudi probleme z porti, ko pa sem na forumu našel navodila za namestitev emule - slikovna- pol pa je zalaufala kot nora . Zdaj pa teh navodil ne najdem več, pa tudi ne spomnim se več od koga so bila.
Se kdo spomni kje bi se lahko dobila.
- zaklenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425905 (9189) | Freakylion |
⊘ | Grozi odvzem vozniške (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19392 (16564) | MrBrdo |
» | Izšla nova različica InkscapaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6873 (4871) | CaqKa |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1383 (1178) | mkonci |
» | Low ID eMule na WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 1776 (1593) | Luiggy |