Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje vsebine trdega diska
Kopiranje vsebine trdega diska
silvio ::
Živjo!
En trdi disk (ATA) mi je je začel javljati "bad sektorje".
S programsko opremo zaenkrat na trdem disku, kot izgleda, še ni nič narobe, bi pa rad čimprej kompletno vsebino trdega diska prekopiral na novi trdi disk.
Zadevo sem nameraval izpeljati tako, da bi v ta računalnik, kjer je pokvarjen disk, priključil oba trda diska (starega in novega) ter podatke potem preprosto prekopiral.
Lepo porosim za "natančni recept", kako naj to storim, da se bo vse izteklo brez odvečnih težav.
Že v naprej najlepša hvala za pomoč in odgovore!
Silvio
En trdi disk (ATA) mi je je začel javljati "bad sektorje".
S programsko opremo zaenkrat na trdem disku, kot izgleda, še ni nič narobe, bi pa rad čimprej kompletno vsebino trdega diska prekopiral na novi trdi disk.
Zadevo sem nameraval izpeljati tako, da bi v ta računalnik, kjer je pokvarjen disk, priključil oba trda diska (starega in novega) ter podatke potem preprosto prekopiral.
Lepo porosim za "natančni recept", kako naj to storim, da se bo vse izteklo brez odvečnih težav.
Že v naprej najlepša hvala za pomoč in odgovore!
Silvio
Silvio M.
~Speed ::
Natančni recepti so na žalost pošli.
Pričakujemo jih naslednji teden.
LOL
Si probal kej poiskati po netu?
www.google.com > cloning hard drive
hth
Pričakujemo jih naslednji teden.
LOL
Si probal kej poiskati po netu?
www.google.com > cloning hard drive
hth
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Eh, držim se pravila: "koji pita, taj ne skita".
Tujih jezikov pa tudi ne obvladam (razen ženskih), zato po spletu nič ne iščem.
LP
Tujih jezikov pa tudi ne obvladam (razen ženskih), zato po spletu nič ne iščem.
LP
Silvio M.
Hmm.
Te aplikacije so v angleškem jeziku, veš. Ne vem, če ti bo kdo lahko pomagal tko ej.
good luck!
Te aplikacije so v angleškem jeziku, veš. Ne vem, če ti bo kdo lahko pomagal tko ej.
good luck!
~~~~~~~~
Eh, Speed-
Očitno se na te stvari spoznate samo na:
www.resevanje-podatkov.net
Jaz bom pa zadevo rešil z enim navadnim križnim izvijačem, sformatiranim (novim) trdim diskom in preprostim ukazom COPY.
Vsi ostali, ki bi radi trajno in 100% uničili podatke na trdem disku pa lahko pridete k meni. Za samo eno Laško pivo bom pred vašimi očmi odprl trdi disk, pol pa s "flexom" odbrusil magnetni medij na kovinskih ploščah trdega diska.
100 % garancija.
OK?
LP, Silvio
Očitno se na te stvari spoznate samo na:
www.resevanje-podatkov.net
Jaz bom pa zadevo rešil z enim navadnim križnim izvijačem, sformatiranim (novim) trdim diskom in preprostim ukazom COPY.
Vsi ostali, ki bi radi trajno in 100% uničili podatke na trdem disku pa lahko pridete k meni. Za samo eno Laško pivo bom pred vašimi očmi odprl trdi disk, pol pa s "flexom" odbrusil magnetni medij na kovinskih ploščah trdega diska.
100 % garancija.
OK?
LP, Silvio
Silvio M.
OmegaBlue ::
Podatke lahko kar prekopiraš čez ne bi smelo biti večjega problema, lahko si pa pomagaš tudi s kakšnim namenskim softwarom za izdelavo varnostnih kopij (Norton ghost, Acronis true image).
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
omegablue, se strinjam.
Silvio, a zdej si pa hud name, ker ti nisem natančnega step-by-step recepta natipkal?
dej no dej. Sej je bil danes lepši dan, no.
Silvio, a zdej si pa hud name, ker ti nisem natančnega step-by-step recepta natipkal?
dej no dej. Sej je bil danes lepši dan, no.
~~~~~~~~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2935 (2524) | srus |
» | Windows 7 se ne zažene, window error recoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1028) | Yacked2 |
» | 160GB HDD, do137GB DMA /nad 137GB PIO mode?Oddelek: Strojna oprema | 2771 (2496) | TheosGifted |
» | IBM superračunalnik simulira mačje možgane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15547 (11828) | Okapi |
» | Diski in testiranjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1667) | maxum |