Forum » Loža » Vprašanje glede garancije
Vprašanje glede garancije
Marc` ::
Pozdravljeni.
Zanima me, kako je na stvari pri garanciji. Imam kupljen izdelek, ki je še v garanciji cca. 7 mesecev, in mi npr. crkne in tega izdelka nimajo več, ker ga ne proizvajajo (ipod mini). Vem, da sem opravičen do izbire drugega izdelka v protivrednosti prvega, bolj me zanima, če sem upravičen do vrnitve denarja, če recimo ne bi hotel vzeti kaj drugega?
Hvala.
Zanima me, kako je na stvari pri garanciji. Imam kupljen izdelek, ki je še v garanciji cca. 7 mesecev, in mi npr. crkne in tega izdelka nimajo več, ker ga ne proizvajajo (ipod mini). Vem, da sem opravičen do izbire drugega izdelka v protivrednosti prvega, bolj me zanima, če sem upravičen do vrnitve denarja, če recimo ne bi hotel vzeti kaj drugega?
Hvala.
CWIZO ::
Jest sem par let nazaj na mimovrste narocu mp3 player, ki je po parih mescih crknil.
Ker so bili vsi pac zanic niso mel nadomestnega so mi nakazal kes na racun...
Ker so bili vsi pac zanic niso mel nadomestnega so mi nakazal kes na racun...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mindfactory garancija -problem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13717 (7930) | Mitja358 |
» | Garancija - vrnitev kupnineOddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1457) | MrStein |
» | Acer servis (Zavrnjena garancija) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17365 (15071) | Wrop |
» | garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9650 (7515) | medenko |
» | Garancija izdelka dobljenega iz garancijeOddelek: Strojna oprema | 2765 (1597) | amigo_no1 |