» »

Riverdance : Rythm of the Dance SCAM!

Riverdance : Rythm of the Dance SCAM!

TheHijacker ::

Če še kdo ne ve. V hali Tivoli (in še na dveh loklacijah po sloveniji) bo drug teden nastopala skupina Riverdance/Rythm of the Dance. Ampak neverjetno, kaj vse izvem en teden pred predstavo. Tule je cela moja zgodba...

25. januarja, en pa po oglasih na TV, sem na hitro kupil dve karti preko eventim.si strani. Eno zame in za punco. Plačal sem 12.080 SIT. Drug dan jih lepo dobim po pošti in ostane mi samo še to, da uživam v vedenju, da imam karte že doma in da bo nekoč prišel 15. februar, ko bo predstava na sporedu.

Včeraj pa izvem dve BARABIJE. Prva je ta, da zaradi razprodaje kart, so se odločili narediti dve predstavi na ta dan. Ena bo ob 20.00 (za takrat, ko imam jaz karte) ena na novo pa bo ob 17.00. Kolikor sem razbral traja predstava okrog dve uri. Torej imajo plesalci potem časa eno uro, da si odpočijejo in hop nazaj na oder. In sedaj se mi poraja vprašanje. LE KDO BO GLEDAL UTRUJENE PLESALCE KAKO TRUDIJO HITRO STEPATI PO ODRU?! Barabe!

Druga še hujša zadeva je pa da, da to sploh ni skupina Riverdance, ko so prvotno reklamirali ampak Rythm of the Dance, ki so neka tretjerazredna imitatorska skupina Riverdanca oziroma Lord Of the Danca. Organizator je sprva lepo reklamiral sledeče: "RIVERDANCE - RYTHM OF THE DANCE". Če danes pogledaš na reklamne strani na netu, ni NIKJER več omenjen Riverdance. Ne verjamete? Poglejte kaj najde google:



In malce poklikajte po tistih straneh. Google lepo najde strani, kjer je omenjen Riverdace, ko pa pogledaš kaj je dejansko na strani pa je omenjel le Rythm of the Dance.

Before (iz google cacha):



After:



Enako oziroma še v hujši obliki, saj prvotno Rythm of the Dance sploh ni bil omenjen:

Before (iz google cacha):



After:



Neverjetno. Kaj se lahko naredi?
http://www.google.si
  • zavaroval slike: Tody ()

kopernik ::

Za to zadevo sem že slišal (na drugih forumih). Pač nategujejo folk, da bi kupil več kart. Očitno so se nekateri pritožili, zato so sedaj umaknili Riverdance iz naslova predstave. Sklepam, da je prišlo tudi do kakšnih groženj z inšpekcijo.

Pač, podlo nategovanje. Jaz sicer niti nisem imel namena iti na to predstavo, ampak ob kaki drugi priliki pa bi ravno tako lahko nategnili tudi mene.

joeblack ::

Jaz tudi imam dve karti in sicer za Maribor, ampak na kartah piše Riverdance ?
Jih lahko vrnem če ne gre za to skupino ?
Talking on flat is easy!

TheHijacker ::

Kontaktni naslovi organizatorja:

Eventim.si
http://www.google.si

Modri dirkač ::

Organizator je CNM Ltd., sodeč po članku iz Direkta.
Everybody lies!

Zgodovina sprememb…

Tear_DR0P ::

glej riverdance je pač river dance
bill whelans riverdance je pa riverdance ki bi ga ti rad videl - načeloma mislim da lahko vsi ostali tudi pišejo riverdance, nisem pa čist ziher
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna prodaja vstopnic

Oddelek: Loža
123663 (2130) fireX88
»

Poročne slike

Oddelek: Loža
252670 (1895) TheBlueOne
»

Vstopnice za Unijon Olimpijo

Oddelek: Loža
201991 (977) JercSI
»

ali mi lahko nekdo razloži par vicev

Oddelek: Loža
242912 (2116) Yohan del Sud
»

Step dancing

Oddelek: Sedem umetnosti
10976 (820) DoloresJane

Več podobnih tem