» »

Canyon MP3 512 (črn gumjast player) ?

Canyon MP3 512 (črn gumjast player) ?

KontraCepec ::

Imam canyonov mp3 pleyerček (slika spodaj).

Zelo me moti, da se, če ostane po izklopu računalnika v usbju, sam vklopi in se potem noče samodejno ugasniti !?! Tako mi čez noč pokuri vse baterije, nakar mi zjutraj na troli ni nič jasno, ko noče špilat :'( :'( :'(

A se to dogaja vsem pleyerjem te vrste, ali naj ga reklamiram ? A je kdo že kje našel kako drugo različico firmwarea?

Krijejtiv

Fatboyslim ::

To je eden najslabših playerjerv. Tu ne moreš 0. Pač ga moraš izklopiti iz USBja. Če boš imel možnost ga pa čimprej prodaj in kupi kaj kvalitetnejšega

Martin Krpan ::

Firmware posodobiš z MP3 Player Utilities -MP3 Player Update Tool ,ki ga imaš na priloženem CD-jčku.

KontraCepec ::

Zmotil sem se... ko je računalnik ugasnjen še vedno črpa elektriko iz USBja in ne troši baterije. Pa ne prižge se, samo led zaslonček sveti (in na njem Zzzzzz).

Jah eden najslabših... v čem? Poleg prejšnje pripombe jaz nimam problemov z njim. Sicer pa, malo dnarja, malo muzike. Zen to res ni.

Utiliti ja, ampak kje pa dobim firmware? Na strani Canyona nisem nič našel.
Krijejtiv

Lombi ::

Jaz sem mel svojo enoto kot keychain in se je ob prvi manjsi sili tako spektakularno razcesnil, da je pol bowling hale se obrnilo, ces kaj dogaja :D

Ah ja, still usable as a flash drive.
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177313 (33011) M.B.
»

100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
708195 (6234) frikec()
»

Usb mp3 kluč zaupni podatki

Oddelek: Pomoč in nasveti
223133 (2311) StajercSSS
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
282492 (2050) OSA
»

mp3 player -> usb key