Forum » Strojna oprema » Lg DVR GSA2164D - externi
Lg DVR GSA2164D - externi
Buggy ::
Pozdrav!
vceraj sem na vrat na nos kupil omenjeni externi pekac, ker sem ga potreboval da mi je prebral nek DVD-RW medij (Verbatim). No, delno sem ga lahko prebral pri zadnjem file-u pa mi nikakor ni uspelo kopiranje na disk. >Danes v sluzbi vtaknem ploscek v NEC 4550 in file se mi skopira normalno. Pri meni za zadnji file vedno javlja nek MS-DOS format...bla.bla.
Je ta pekac res tako slab bralec ali delam jaz kaj narobe. Prikljucen je na racunalnik preko USB 2.0 vhoda.
Je morda kje kaksen firmware update? Ima morda kdo ta pekac in kaksne probleme z njim?
Gre pa za ta pekac: LG GSA-2164D
vceraj sem na vrat na nos kupil omenjeni externi pekac, ker sem ga potreboval da mi je prebral nek DVD-RW medij (Verbatim). No, delno sem ga lahko prebral pri zadnjem file-u pa mi nikakor ni uspelo kopiranje na disk. >Danes v sluzbi vtaknem ploscek v NEC 4550 in file se mi skopira normalno. Pri meni za zadnji file vedno javlja nek MS-DOS format...bla.bla.
Je ta pekac res tako slab bralec ali delam jaz kaj narobe. Prikljucen je na racunalnik preko USB 2.0 vhoda.
Je morda kje kaksen firmware update? Ima morda kdo ta pekac in kaksne probleme z njim?
Gre pa za ta pekac: LG GSA-2164D
Buggy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28249 (14008) | GrimReaper |
» | best buy LCD TV sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 3092 (2398) | Zako |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8041 (5624) | AtaStrumf |
» | Lg 1915sOddelek: Kaj kupiti | 3784 (2424) | Oldi |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13410 (8731) | Caligula |