» »

The Movies

The Movies

dustphoenix ::

hy, mam problem:

kupil sem the movies igro, ko formatnem comp., namestim osnovne driverje (plata, grafa, zvok), in kodeke ter wmplayer v10.
igra dela. ko pa namestim vse ostale progse in driverje, mi pokaže uvodno (lionhead studios) animacijo, potem pa črn screen, pa zvok igra v ozadju. ni mi jasno zakaj pa mi B&W2 (tudi od lionhead studios) dela normalno.

Comp.:
ASUS A7V600-x
AMD Athlon XP 2800+
1024Mb Ram (2x Samsung)
GAINWARD GeForce 6600GT AGP 8x
L1 omrežna
80Gb SeaGate (IDE)
200Gb Maxtor (SATA)
Nec ND-3000A
TEAC CD-W552E

BluPhenix ::

Očitno se igra teoe z nekaterimi driverji. Probaj updejtat igro. Poglej kaj po uradnih forumih, verjetno nisi edini, ki je imel ta problem. V skrajnem primeru probaj dati gor kakšne druge gonilnike, lepo enega za drugim in vmes vsake inštalacije gonilnika probaj zagnati igro. Tako boš najprej videl, kateri driver je kriv.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Igro sem updatal (patch V1.1), pa driverji tudi niso... Kaksen drug predlog?

Nikakor ne najdem rešitve, sem se obrnil na Activision in... no, kaj mislite?
Morem pa priznat da je edina podpora na celem spletu, katera resnično pomaga. Zdaj bomo vidli če bodo mojstri kaj "sčarali". Do zdaj še noben njihov predlog ni pomagal.

bluefish ::

imam podoben problem. ko prvič zaženem igro mi napiše, da moram namestiti WMP 9, čeprav imam WMP 10. Ali bi se dalo to odpraviti?

OK!!! Zaj je uradno, ACTIVISION & LIONHEAD Studios support SUXXXX!!!!>:D ;(( ;(

Po no vem kolkih majlih in diagnostikah celotnega kompa, še vedno nič!!! 8-O

In kaj se je zgodilo; izšli so novi VIA in nVIDIA driverji in seveda "mojstri" so se piknili na to. Ko je to blo rešeno in sem poslal vso diagnostiko, niso več meli POJMA!!! Očitno mi igra ni usojena!!! Ostane mi samo še format c: in installat program za programom in vsakič probat igro!!!

Can U belive this shit?! ;(

Pimoz ::

ummm....če maš firewall ga izklop pa probi igro...izklop tud antivirus pa te podobne crape
men to dostkrat pomaga

Don't bother. :)
Nimam neta doma, sem pa imel gor oboje. formatnu, sam nism preverjal med progsi, in spet ne dela! Zaj pa niam AV in FW gor pa je isto. Pa od Win-sov FW mam OFF!! :\

It's the same. ;(

Če "mojstri" ne znajo (in jaz tud ravno nisem laik), sem se že poigral z registrom ampak ni vidnega napredka! :'(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35674798 (17564) tropico2078
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267348 (66940) Seljak
»

Lucent toži Microsoft zaradi MPEG2 dekoderja

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
174110 (3242) MrStein
»

Igra (Black&White)

Oddelek: Igre
201279 (1053) jRk0
»

Black inu White