» »

Igra (Black&White)

Igra (Black&White)

teac ::

Ker bom kmalu(jutri ali pa pojutrišnjem) dobo to igro, a bi mi lahko eden razložo, za kaj sploh gre pri tej igri. Baje je ena izmed najboljših iger vseh časov(tako pravijo). Saj sem gledal nekaj na njihovi strani, samo tam so samo neke slike. V glavnem nič pametnega. Jaz pa bi rabo kak nasvet, preden se sploh spravim igrat to igro.
Če mi igra nebo všeč, bom jo pa nekomu dal (hehe...).
LP:D

PaJo ::

Hm... jaz sem tudi misliv da je ta igra nekaj revolucionarnega, amapak se meni osebno ne dobde kaj prevec, saj so kontrole nad vsemi stvarmi prevec nepregledne in sem raje upostil igranje;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Morpheus ::

Men je pa prou ql! Glede načina igranja, ta je tko k use druge stvari pr tej igri "drugačen" in to po mojem okusu v dobrem smislu. Za potek igranja pa to pa poglej priročnik(razen če ne kupuješ pirata), drgač je pa sigurn kje na netu vodič.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Hja, to sem mislil, da bo mi kdo od vas povedal. Ker bom igro "dobil", navodil ne bo zraven. A ve kdo, kje bi dobil navodila!?

Tr0n ::

Odpres Google in vpises noter "Black & White help".

No, pa sem našel to stran. Zdaj pa če kdo ugotovi kateri jezik je to, dobi liziko. Če mi kateri še to prevede, pa dobi še eno. Daj a ma kateri naslov za angleška (ENGLISH PLEASE) navodila, ne pa neke...xy.

BigFoot ::

stran je v nizozemščini, hehe :D drgač mam pa enga frenda iz nizozemske (spoznal na netu) samo dvomim da bi se mu dalo prevajat.

No, BigFoot, prislužil si si eno liziko, ker si ugotovil kteri jezik je to. Dobiš jo po mailu(hehe). Daj a ma kdo navodila za to igro v angleščini!

ahac ::

Nekako takole gre (prevod iz .nl namreč):
Igro B&W so naredili v novi produkcijski hiši Lionhead Studios pod vodstvom Petra Moulinuxa. Kdor se malo spozna na igre ga pozna od iger kot so Theme Park, Dungeon Keeper, Populus in veliko drugih. Odkar je Peter zapustil Bullfrog in ustanovil svojo produkcijsko hišo je bilo veliko govora o novem projektu. ...

Naj nadaljujem???

Tega prevajat sploh ni težko, če znaš angleščino in nemščino. :D
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Cujte, B&W seka! :) Kontrole so na zacetku res malce cudne, ampak ko si bindas prave tipke in se navadis, gre super.

Jst ::

ta spil je zakon!!!!

sicer ni to (vsaj po moje) misljeno kot strategija, ampak kot simulacija. kontrole in nacin igranja ti je jasn ko nardis tutorial.

vse skup pa spilas B&W vec kot 100 ur, pa se ne vem, ce znas vse fore

OK, a že ma kdo naslov, kje bi dobo navodila za to igro!?

Jst ::

dagostino: KAJ TI PA JE????????

TheHijacker ::

še eden, ki ima deathwish. al pa še bolje: še eden, ki ima wish po Zobati Ovci oz. Gnoju:D

ccc. Primož kje si?

Če želiš igrati B&W moraš imeti prave živce. Neprestano se nekaj dogaja. Če ti je bil populus všeč ti bo tudi ta igra. En večji problem pa je hardwerska zahtevno. Meni na TB900@1008 in GeForce SDR na max detajlih malce šteka. Hmm... Več zveš v novem Jokerju(ocena 93%)...

Cuj, meni na 640 in medium detajli (c525, v3) šrota, ko se obracam in mora veliko hribov risat :).

ChiefThunder ::

Dejte povedat kolikšne so strojne zahteve za špiil (min. pa max.).
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

jRk0 ::

---------------------------
1. Minimum PC Configuration
---------------------------

Processor - 350 MHz Intel(R) Pentium(R) II MMX processor
Memory - 64 Mb RAM
HDD Space - 600 Mb free hard disk space
Operating System - Windows(R) 95/98/ME/2000
CD ROM Speed - 4x CD-ROM drive
Videocard - (PCI/AGP) 8Mb 3D Hardware Accelerator Card with Direct3D™ support
Soundcard - DirectX 7.0a compliant sound card
DirectX - DirectX 7.0a (supplied with CD)

Jaz pa mam en problem. Igra se noče zagnat. Ko hočem it špilat, stisnem na ikono in potem rata vse črno pa miška bela ostane. Kaj naj naredim? :(
You fuck up once, you loose two teeth.

darkdisk ::

nism se igral te igre ma mi ne zgleda dost dobra

Potem zamujes pravo revolucijo simulacij in UIja :).

Bajo1 ::

Jrk: men se isto dogaja, zaženem, se odvrti uvodni film, pol pa zmrzne (črn ekran), z drugim exe fajlom:D

pa ali napise "insert correct cdrom" ali pa se niti un film ne odvrti ampak že na samem začetku zmrzne (spet črn ekran, vidi se le puščica od miške). Je vzrok problemov sumljiv izvor igre ali pa se motim in maš slučajno ti original pa ti kljub temu zašteka?

jRk0 ::

Izvor je malo sumljiv ja. Samo onemu prijatlu pa dela vse normalno. bom se en sumljiv izvor sprobal.za original nimam danra..
You fuck up once, you loose two teeth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Assassin's Creed: Unity (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8912238 (3553) oo7
»

Katero grafično kupiti za novi Crysis Warhead (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
628106 (6543) Veron
»

Frontlines: Fuel of War

Oddelek: Igre
181845 (1141) Jst
»

Igre na linuxih?

Oddelek: Operacijski sistemi
292300 (1460) pingec
»

Black&White zahteve