» »

Težave s priponko v Thunderbird 1.5

Težave s priponko v Thunderbird 1.5

Myles ::

Prosim za pomoč. Pri mozilli thunderbird 1.5 nikakor ne morem odpreti priponk katere vsebujejo več datotek.
Ne morem jih niti shraniti da bi jih kasneje odprl. Mozilla suit mi je to omogočala.Menim da je to en banalen problem ki ga ne znam rešit.
  • spremenilo: bastadu ()

Jakka ::

Malo čudno si to napisal. Priponka je vsak file, ki je dodan mailu, torej mail lahko vsebuje več priponk.

Kakšen error pa dobiš, ko klikneš z desnim na eno datoteko, pa potem "save all"? Moralo bi prikazati okno, kamor želiš shraniti datoteke.
Pa malo več informacij napiši, katere vrste datotek, kakšna imena, kakšen error?

eleanor ::

Pred nekaj časa sem imel tudi jaz podobno napaka pri thunderbirdu. Nikakor nisem mogel pošiljati mailou v proponko, toda dobival sem jih pa lahko. Pošta brez pripnke se bila poslana en dva tri, brez problema.
Torej je biu problem samo s pošiljanjem s priponko.

Nisem rešil zadeve, čeprav sem kar nekaj pregooglal. Mogoče se bo rešila zadeva sedaj!

Še enkrat opis problema.Čemi nekdo pošlje pošto s priponko katero mi je posredoval od nekoga drugega se mi dogaja sledeče.Ko odprem to pošto se mi spodaj pokaže posredovano- fw in ko kliknem na Fw se mi odpre podokno, v tem podoknu se mi pokažejo priponke.Priponke so običajne: jpg.,wmv.,pps.končnice. Ko kliknem na priponko se ne zgodi nič,nobenih errorjev ali kaj podobnega nič ne morem odpreti,in ne shranit, kar zmeraj lahko če dobim pošto katera ni bila posredovana od nekoga drugega. Problem je torej samo v pošti katera je posredovana od neke tretje osebe.Drugače mi deluje vse. Mi lahko kdo razloži kaj je narobe. Priponke lahko drugač normaln odperam sam če niso bile posredovane od neznane osebe.Hvala.

Jakka ::

Sem poskusil to. Mail s priponko sem si poslal na en naslov, od tam sem forwardiral mail kot priponko na drug naslov. Na tem tretjem mailu, se pod priponkami pokaže ta forwardiran mail ter priponka iz tega maila. Priponko lahko odprem, shranim na disk. Če pa odprem priponko, ki je forwardiran mail, mi pod priponke spet pokaže ta mail in priponko, ki sem jo poslal, a ne morem odpirat, shranjevat, pokaže error, da ne more shranit priponke ter da naj preverim ime datoteke.

Tukaj mi odpre pokaže priponke in jih tudi odpre.

Tukaj sem pa odprl priponko mail, kot kaže puščica, nič ne odpre.

Očitno je tole bug. :|

Hundey hvala ker si se poglobil v težavo.Res si car. Težavo res nisem dobro opisal a vidim da si to storil ti. Mene moti če mi kaj ne deluje tako kot je treba. Malo bom še počakal če se najde kdo ki bo stvar rešil saj mi je Thunderbird 1.5 pri srcu.Drugač nej mi pa kdo pove za kakšno slovensko verzijo katerikolga programa za upravljanje z pošto ki deluje kot je treba.Edino Outlooka sem že sit.Thanks..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook Express težave s prejemanjem priponk

Oddelek: Programska oprema
123223 (629) huwi
»

Nov kriptovirus Locky na pohodu, napada tudi bolnišnice (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
7934534 (30520) misek
»

Problemi s pošiljanjem priponk

Oddelek: Omrežja in internet
101488 (1322) Osprey
»

Izšel Thunderbird 2.0

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
417729 (6026) MrStein
»

Analiza napada črva Witty