Forum » Programska oprema » ASUS PC Probe
ASUS PC Probe
All ::
Zato ket gleda tretji priljuček na osnovni plošči za ventilator,99.9% računalnikov pa ma ventilator v napajalniku priljučen kar direktno v napajalniku in ne na osnovno ploščo.
SavoS ::
Točno tako!
Power fan sploh ni ventilator v napajalniku!! dobro poglej knjigico od plate in boš videl da imaš tri prikoljučke za vente na osnovni plati in ti so:
1. CPU FAN
2. PWR FAN - power fan - razne grafe ali pa dodatni vent na severnem mostu
3. CHA FAN - ventilator na ohišju....
Power fan sploh ni ventilator v napajalniku!! dobro poglej knjigico od plate in boš videl da imaš tri prikoljučke za vente na osnovni plati in ti so:
1. CPU FAN
2. PWR FAN - power fan - razne grafe ali pa dodatni vent na severnem mostu
3. CHA FAN - ventilator na ohišju....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
SavoS ::
Ja OK....heh tej pa še vredo poglej kako je narisan CPU....pa ti bo vse jasno....takšni so bili CPU-ji na SLOT 1 podnožju....
EDIT : priključi en vent gor pa boš videl, da bo začel kazat obrate...
EDIT : priključi en vent gor pa boš videl, da bo začel kazat obrate...
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
Popaj ::
V enem drugem forumu sem prebral da naj nebi bil preveč zanesljiv asus probe glede realnega stanja temperature. Pozna kdo kako alternativo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ventilator za ohišje na cpu hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2260 (1910) | Dua'L |
» | ventilatorji- problem NUJNOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1227 (966) | 5er--> |
» | Je ta konfig OK? Hitra pomoč potrebnaOddelek: Kaj kupiti | 1865 (1670) | Area_51 |
» | Utišanje napajalca!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1361 (1089) | partysound |
⊘ | ZakajOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (827) | BC3 |