Forum » Problemi človeštva » (Ne)politično kadrovanje?
(Ne)politično kadrovanje?
Daedalus ::
Link 1, Link 2.
Komentarji?
Jaz samo pravim, da bo po novem težava medijskega prostora zasuk v desno, izvori težav pa bojo ostali. JJ & Co. se pač hočejo v prvem mandatu ponekod zasidrat vsaj tako dobro, kot so se LDS & Co. v 12 letih vladavine. Na Zahodu torej nič novega, ista plata, druga stran. Se mi pa zdi precej bedno, najprej jamranje o groznih groznih medijih, ki načrtno tlačijo ubogega JJ, nato pa kopiranje istega početja, kot ga je gospodič JJ očital vsem ostalim.
Komentarji?
Jaz samo pravim, da bo po novem težava medijskega prostora zasuk v desno, izvori težav pa bojo ostali. JJ & Co. se pač hočejo v prvem mandatu ponekod zasidrat vsaj tako dobro, kot so se LDS & Co. v 12 letih vladavine. Na Zahodu torej nič novega, ista plata, druga stran. Se mi pa zdi precej bedno, najprej jamranje o groznih groznih medijih, ki načrtno tlačijo ubogega JJ, nato pa kopiranje istega početja, kot ga je gospodič JJ očital vsem ostalim.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
upirna ::
Mediji se ne morejo kar tako zaskuati v eno ali drugo smer. Moraš upoštevati, da so na Delu pretežno novinarji "levega" kova, ki ne bodo kar naenkrat pisali "desno". Dolgoročno pa je seveda zgodba drugačna.
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6275 (4554) | Zheegec |
» | Domače branje: "Bamford, James. 1983. The Puzzle Palace. Baskerville: Penguin Books."Oddelek: Novice / Domače branje | 5672 (4792) | STASI |
» | Drobničevi kung-fu prijemi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 7736 (5449) | drejc |
» | Profesionalno stereo snemanje kako?Oddelek: Zvok in slika | 3031 (2587) | nokia6310 |
» | DVD-RW TEAC DV-W58G ?Oddelek: Kaj kupiti | 1689 (1459) | Caligula |