Forum » Kaj kupiti » Teac mp3 predvajalnik
Teac mp3 predvajalnik
iggyman ::
Živjo, a ma kdo kakšne informacije oz. Iskušnje z omenjenim mp3 usb predvajalnikom (teac mp3 predvajalnik mp-111 512mb). Tukaj je dept%5fid=582&pf%5fid=510182 link. Cena je kr ugodna, v bistvu najceneši model, ki sem jih našu s tem spominom in funkcijami. Prosim za nasvet: kupit ali ne kupit!?
Hvala
Hvala
- spremenilo: Stepni Volk ()
ombre ::
Tale Mp3 predvajalnik je zmagal na primerjalnem testu v Računalnikarju ene par mesecev nazaj. Tko da ne more biti slab. Sicer pa imaš garancijo če kej crken.
OmbreMan - Galaxy of knowledge
Klemenn ::
jz ga mam...NE PODPIRA BRSKANJA PO FOLDERJIH!!!
a torej firmware še ni nihče našel, ki bi podpiral folderje oz brskanje pofolderjih?
na teacu mp-111 (mam 512mb)...?
sicer jih lahk nrediš, sm prebrat jih pa ne moreš pol v playerju.
na teacovi strani sem nekje našel, da je stvar v razvoju.
a torej firmware še ni nihče našel, ki bi podpiral folderje oz brskanje pofolderjih?
na teacu mp-111 (mam 512mb)...?
sicer jih lahk nrediš, sm prebrat jih pa ne moreš pol v playerju.
na teacovi strani sem nekje našel, da je stvar v razvoju.
Nesta ::
obstaja tudi MP3 predvajalnik Teac MP-111 1GB telo poceni.
Ali se ti mp3 playerji lahko uporablajo kot USB kljucek ali ga je treba povezati preko kabla?
Ima morda radio?
Lp
Ali se ti mp3 playerji lahko uporablajo kot USB kljucek ali ga je treba povezati preko kabla?
Ima morda radio?
Lp
Klemenn ::
če koga zanima, sem pisau na teac support
prijazno so me vprašali o trenutni verziji firmwara (se pokaže ko daš player v usb) in ko sem jim povedal da je verzija 2.600.505 so mi poslali nov firmware
sem updejtal, player pa nehau delat
zakon
prijazno so me vprašali o trenutni verziji firmwara (se pokaže ko daš player v usb) in ko sem jim povedal da je verzija 2.600.505 so mi poslali nov firmware
sem updejtal, player pa nehau delat
zakon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76991 (32689) | M.B. |
» | Lastniki teac mp3 playerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2243 (1459) | e-marko |
⊘ | Kateri MP3 player kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1442 (1282) | Stepni Volk |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2466 (2024) | OSA |
» | mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1222 (1118) | delfinus |