» »

Že cel mesec imam tezave z Mulo 0.46 in Pando 2006 ... prosim za pomoc

Že cel mesec imam tezave z Mulo 0.46 in Pando 2006 ... prosim za pomoc

jarni2 ::

Lep pozdrav !

Pred dobrim mesecem sem instaliral novo emule 0.46 in pando 2006... od takrat sem prebral vse mozne forume in tudi tagale ( vseh 60+ strani, kar moram reči, da je prava drama... ), poskusal vse mozne nasvete prek teh forumov, poskusil tudi panda emule hotfix in kontaktiral tudi pando - ribera d.o.o.

Zadeva je taka : imam win xp sp1, firewall izklopljen...
-če imam prižgano mulu 0.45 (stara mula) in brez instalirane pande 2006, potem je test tcp udp ok
- če imam prižgano mulo 0.45 (stara mula) in odprte porte na panda firewall, potem je tcp udp test ok

problem pri stari muli je da veliko serverjev sporoca da je tvoja verzija zastarela in te avtomatsko dajo na low-id

- odstranil mulo 0.45b, install zadnjo mulo 0.46c
- test brez pande tcp udp ok
- test z pando ni opravljen... ?!?!?!?!?! niti se ne morem connectat na katerikoli server (pa sem v pandi odprl vse prave porte)

ok, si reces, bom izklopil panda firewall, pa ne bo problema... pa potem test se vedno ni opravljen... (sicer se lahko priklopim na serverje, in download laufa, ampak sem brez firewalla, kar mi pa ni všeč...);(

install hotfixa panda emule... brez sprememb;((

Panda support dela zelo zelo pocasi, tko da se vedno nismo nikamor prisli... nekaj jim sicer posiljam prtscr problemov ampak dejanskih navodil za odpravo problema pa se ni bilo... in tudi malo dvomim da bodo...:|

Zanima me sledeče... kaj ostali uporabljate v kombinaciji z novo emule 0.46 - seveda da imate high ID, firewall in vse ostalo ? Ali ima kdo enako kombinacijo Panda 2006 in emule 0.46c in mu vse lepo dela ? Verjetno bi lahko instaliral kak drug firewall ampak to ni bilo pri meni se nikoli dobro ker so se potem ti firewalli in antivirusi in antispami mesali med sabo in je slo vse rakom zvizgat...

Prosim tudi vsakogar, ki je dober prijatelj z emule0.46c in ima veliko izkusenj s tem programom, da si prebere tole...

In prosim vas tudi vse, da mi ne napisete naj si raje preberem tole kompletno stran se enkrat, ker sem jo ze (verjetno 3x ) ...

Hvala za kakrsnokoli pomoc... jarni

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426866 (10150) Freakylion
»

Izšla nova različica Inkscapa

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
346965 (4963) CaqKa

Kompletna pomoč za Emule uporabnike (porti, Emule, zaščita)

1012999 (11155) jurre
»

Low ID eMule na WRT54G

71805 (1622) Luiggy
»

Težave z omrežjem (z delovna skupina), ko je vklopljen FIREWALL?

Oddelek: Pomoč in nasveti
6883 (832) gkovac

Več podobnih tem