Forum » Zvok in slika » DVD Grundig GDP 3570 fireware
DVD Grundig GDP 3570 fireware
lucc ::
Imam DVD predvajalnik Grundig, model GDP 3570. S stvarjo sem načeloma zelo zadovoljen (bere vse kar daš toter, tudi SD spominske kartice). Težava je v tem, da ne morem dobiti fireware-a za nadgradnjo šumnikov.
V Merkurju, kjer je bil aparat kupljen, so me napotili na lokalni pooblaščen servis. Ta me je napotil na uvoznika v Ljubljano, slednji pa na njihovega serviserja. Nihče ne razpolaga s firmware-om za nadgradnjo šumnikov za ta model. Hkrati pa ne vejo niti, ali bo firmware sploh izdelan.
Čudi me, da Merkur sploh prodaja take aparate, ki se jih na našem tržišču ne da normalno uporabljati.
Ali mi lahko kdo pomaga?
LP Lucc
V Merkurju, kjer je bil aparat kupljen, so me napotili na lokalni pooblaščen servis. Ta me je napotil na uvoznika v Ljubljano, slednji pa na njihovega serviserja. Nihče ne razpolaga s firmware-om za nadgradnjo šumnikov za ta model. Hkrati pa ne vejo niti, ali bo firmware sploh izdelan.
Čudi me, da Merkur sploh prodaja take aparate, ki se jih na našem tržišču ne da normalno uporabljati.
Ali mi lahko kdo pomaga?
LP Lucc
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Grundig predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Zaklepam.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396177 (52673) | NejcSSD |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8317 (7821) | ta_ki_tke |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21850 (9466) | Heavy |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24681 (5179) | JanezC |
» | [DivXvid] Grundig predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 3889 (3353) | lolek84 |