Forum » Zvok in slika » DVD-R na rač. OK, na DVD Quadro NE DELA
DVD-R na rač. OK, na DVD Quadro NE DELA
Puscavnik ::
Pozdrav!
Pred kratkim se si spodoil film Ameriska pita 4 in sem ga z DVD Shrink-om prenesel brez problema na računalnik in film tudi brez probelma z istim programom zapekel na DVD-R!
Zapece se OK, potem probam na računalniku film, lepo dela z vsemi meniji in podnapisi, problme pa nastane ko ga vstavim v DVD player Quadro, ko mi ga najprej kar 3x zapovrstvo vrze vn, potem mi koncno nekaj prebere, in mi najprej napise da sta mapi AUDIO in VIDEO prazni, cez nekaj casa najde v VIDEO mapi 21 files ki jih lahko sicer predvajam, vendar so eni brez zvoka, nikjer pa ni podapisel in uvodnega menija kot na racunalniku!
Zdej pa me zanima ali je to zaradi ZASCITE?
Ker isto sem naredil z 3 DVDji pa mi je potem vse lepo delal, le ta so bili to DVDji starejse generacije - james bond 007, ki verjetno se ni bila tako zascitena!
Sam kolikor sem bral po forumih, povsod pise da odstranimi zascito, zato da lahko posnamemo na racunalnik, meni pa je to uspelo brez tega!
Kaksen nasvet?????
Kdaj naj pol uporabim DVD Decrypter ?
Hvala!
Pred kratkim se si spodoil film Ameriska pita 4 in sem ga z DVD Shrink-om prenesel brez problema na računalnik in film tudi brez probelma z istim programom zapekel na DVD-R!
Zapece se OK, potem probam na računalniku film, lepo dela z vsemi meniji in podnapisi, problme pa nastane ko ga vstavim v DVD player Quadro, ko mi ga najprej kar 3x zapovrstvo vrze vn, potem mi koncno nekaj prebere, in mi najprej napise da sta mapi AUDIO in VIDEO prazni, cez nekaj casa najde v VIDEO mapi 21 files ki jih lahko sicer predvajam, vendar so eni brez zvoka, nikjer pa ni podapisel in uvodnega menija kot na racunalniku!
Zdej pa me zanima ali je to zaradi ZASCITE?
Ker isto sem naredil z 3 DVDji pa mi je potem vse lepo delal, le ta so bili to DVDji starejse generacije - james bond 007, ki verjetno se ni bila tako zascitena!
Sam kolikor sem bral po forumih, povsod pise da odstranimi zascito, zato da lahko posnamemo na racunalnik, meni pa je to uspelo brez tega!
Kaksen nasvet?????
Kdaj naj pol uporabim DVD Decrypter ?
Hvala!
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Na temo DVDdecrypter in izdelave lastnih kopij je že odprtih in tudi odgovorjenih precej tem v forumu (uporabi iskanje).
Presnemavanje sposojenih filmov je z zakonom prepovedano.
Zaklepam.
Presnemavanje sposojenih filmov je z zakonom prepovedano.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD NTSC format convert v PALOddelek: Zvok in slika | 1674 (1413) | hojnikb |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78011 (20147) | CaqKa |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2845 (2465) | Dusan_HD |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2484 (2117) | frenkb |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1822 (1660) | matevzm |