Forum » Pomoč in nasveti » Prosim pomagajte preden vse skupaj zakurim
Prosim pomagajte preden vse skupaj zakurim
kix ::
Ko sem želel namestiti na računalnik iz CD-ja eno igro, se mi je pri namestitvi (30%) pokazal moder ekran z napisom:
V DATOTEKI VCACHE(01) + 00000534 VRSTE VDX JE PRIŠLO DO TEŽKE IZJEMNE NAPAKE OE. TRENUTNI PROG. SE BO KONČAL …
Poskusil sem 3x a mi vseeno ni uspelo končati namestitve. Pred časi se mi je prikazovalo podobno sporočilo že ob najmanjši aktivnosti računala (hkrati odprti dve aplikaciji). V prepričanju, da je za to kriv virus Magistr, ki je nekaj časa pustošil po računalu, sem formatiral celoten sistem. Imam občutek, da je nekaj drugega narobe. Če ma kdo kakšno idejo prosim, da mi jo čimprej posreduje.
PS: moj sistem izgleda takole
PIII 733, 512Mrama, GforceII-32M, 20G disk,plata QDI Synactix2ep ATA100 133
Najlepša hvala.
- spremenil: kix ()
ChiefThunder ::
se pravi, da tudi po formatiranju ni nič bolje? možno, da je problem v ramu (nekompatibilnost modulov). A maš več ram stickov? pa ker operacijski sistem maš?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
kix ::
prej je vse delal ko sem mel winME in 256 rama. zdaj sem kupu še dodatno in mam feeling da me od takrat zaje....
Sam ni mi jasno kako?
Sam ni mi jasno kako?
Shadowman-x ::
Vzemi nov modul rama ven in probaj instalirati igro pa boš videl v katerem grmu tiči zajec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 975 (669) | Meizu |
» | Windows XP se ne da (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12496 (9325) | Pyr0Beast |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7938 (5316) | Jst |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11853 (8933) | ripmork |
» | QDI al kaj druzga?Oddelek: Strojna oprema | 1394 (1226) | bili_39 |