Forum » Pomoč in nasveti » 2 mrežni kartici + kabelski modem=grrr
2 mrežni kartici + kabelski modem=grrr
AlBundy ::
Situcaija je sledeča: danes sem v računalnik inštaliral poleg obstoječe še eno mrežno kartico. Obedve delata. Sedaj pa problem. Povezan sem preko TELE-TVja. Ker je nova kartica novejša sem se odločil da bom preko nje dostopal na internet, starejšo [stara cca 4mesece], pa bom uporabil za stari računalnik [uporaba diskov]. Vendar se je pojavila težava. Ker imam zaenkrat še fiksni IP, se mi nova kartica noče konektat na net. Noče odpreti nobene spletne strani in ne preveriti mailov. Zanima me kje je problem, je kje kakšna ukana, ker vem da sem pravilno konfiguriral jo [vpisal vse IPje in DNSe]. Skratka prosim za pomoč .
roscha ::
Ti je že uspelo? Če ne, izklopi kabelski modem iz elektrike in ga čez par 10 sekund spet vklopi. To je vsa umetnost...
by!
by!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2,2 € za menjavo PIN kode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16336 (6290) | crniangeo |
» | MasterCard - Neuspela avtentikacijaOddelek: Loža | 1552 (1249) | Mare2 |
» | kloniranje compact flash karticeOddelek: Operacijski sistemi | 1953 (346) | mrsmoke |
» | Namestitev aplikacij iz Ovi Store-a na SD kartico na Nokia 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 1788 (1045) | primozzzz |
» | širokopasovni net (T2 -10/10) in dial-up težavaOddelek: Omrežja in internet | 2127 (1651) | globoko grlo |