Forum » Pomoč in nasveti » Kyro 2 in Win 98 SE
Kyro 2 in Win 98 SE
beli_ninja ::
Hi. Že dolgo nisem zastavil vrašanj saj nisem imel problemov. Toda zdahj spet imam problem....
Kyro 2, torej Hercules 3D Prophet 4500 64-mb-ram bre tv izhoda mi v WIN 98 SE dela težave in te so naslednej:
ko npr. zaženem kako igro(naj bo zdaj to Half Life: Blue Shift) mi v igri pokaže menu.. Vse je OK. Naštelam grafiko na Direct3d in dam start game. In glej ga-----Zvok se sliši jaz pa se počutim kot če bi gledal kako televitijo brez antene. Torwej ko igro naloži da bi igral prvo misijo se nič ne idi---slika je siva in po celem oekranu so bele in sive pikice pikice.? Z grafično ni nič narobe saj v WIN ME deluje brez problemov...
Probal se vse ločljivosti in tudi najnovejše driverej toda brez uspeha---kaj naj naredim--. In še nekaj probal sem tudi z vsemii gonilniki in ni nič drugače. Samo Commadnos 2 teejo normalno.
Pomagajte.....
Kyro 2, torej Hercules 3D Prophet 4500 64-mb-ram bre tv izhoda mi v WIN 98 SE dela težave in te so naslednej:
ko npr. zaženem kako igro(naj bo zdaj to Half Life: Blue Shift) mi v igri pokaže menu.. Vse je OK. Naštelam grafiko na Direct3d in dam start game. In glej ga-----Zvok se sliši jaz pa se počutim kot če bi gledal kako televitijo brez antene. Torwej ko igro naloži da bi igral prvo misijo se nič ne idi---slika je siva in po celem oekranu so bele in sive pikice pikice.? Z grafično ni nič narobe saj v WIN ME deluje brez problemov...
Probal se vse ločljivosti in tudi najnovejše driverej toda brez uspeha---kaj naj naredim--. In še nekaj probal sem tudi z vsemii gonilniki in ni nič drugače. Samo Commadnos 2 teejo normalno.
Pomagajte.....
beli_ninja !!!!!!!!!!!!!!
JanezH ::
To vprasanje lahko zastavis na herculesovem forumu: http://forum.hercules.com/ , kjer ti bodo verjetno znali odgovoriti. Če se ne motim, je problem v napačni frkvenci osveževanja slike na tvojem monitorju s katerim se grafična ne more uskladiti in zato ni slike. Spremeni frekvenco osveževanja in bi moralo delati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18897 (12413) | Ursus |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7808 (5033) | rap3r |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (1594) | rap3r |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1253) | SkyNet |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5216 (4521) | Shadowman-x |