» »

Komunikator Amino za SiOL TV preskakuje za več ukazov naenkrat

Komunikator Amino za SiOL TV preskakuje za več ukazov naenkrat

Schpes ::

Pozdravljeni!

Starši imajo Siol tv, s katerim so dobili komunikator Amino...

Problem je v tem, da SpectrumDesign&#174 daljinec preskakuje po 2,3 programe naenkrat al pa pošlje več pritisnjenih cifer naenkrat.

Klical sem že nekajkrat na pokakano številko 080 103 in po njihovih navodil spremenil oz. znižal rate na daljincu in na sprejemniku. Prav tako sem že pošiljal vse vkup v LJ na Siol (tudi po navodilih "strokovnjaka" na zgoraj omenjeni številki) od koder so mi vse tudi nazaj poslali brez obrazložitve ali pojasnila da so kaj delali, nakar sem po priklopu na TV revolucionarno odkril da ni nobene spremembe v delovanju oz. nedelovanju Aminota...

Če je imel kdo podoben primer sem zeloooooo vesel rešitve, ker starši pričakujejo da bo stvar delala normalno. Dokler ne dela sem pa seveda kriv jaz :)

LP,
SB

Mirč ::

ja nekdo je spremenil rate na daljincu. To se da uredit,brat ma siol tv in sem to že enkrat nastavljal se točno ne spomnim vem, da moreš to nastavitev, nastavit preden vtipkaš username in geslo.
lp

Schpes ::

Sem že spreminjal rate na daljincu pa je za odtenek boljše. Problema pa še vedno nisem odpravil...

farko ::

Jes mam napravo kratek čas in moram povedat da dela normaln vendar me pa moti ker ne morem najdit kode za tv na daljincu imam gorenje tv in sem pozabil od katerega sprejemnika še prime koda.Poskusil sem z philips pa sony,beko gorenje kerting ali mogoče tisti ki to uporabljate morda veste ktere kode še naj poskusim.
Zasledil pa sem da v meniju ki se odpre ima neki okoli nastavitev daljinca vendar še nisem raziskoval.
farko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
392105842 (46286) kitka77
»

digitalni sprejemnik Si-digi DT-12 SD

Oddelek: Pomoč in nasveti
206329 (5407) anika87
»

Onkyo TX-SR508 standby

Oddelek: Zvok in slika
254454 (3982) jerry2000
»

servis mode pri GORENJE TV