» »

Nekulturni uporabnik(i)

Nekulturni uporabnik(i)

Dejancek ::

Ravnokar pridem po lepem vikendu nazaj na ST in zagledam privat sporočilo.

Upam da bo s strani uprave ST-ja to kaj kmal urejeno, saj na nivo, takih osebkov se ne bom spuščal...

OmegaBlue ::

Sem mu dodelil naziv "persona rudis", zaradi večkratnega žaljenja.

LP
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vikking ::

Dejancek, mogoče si ti le preveč občutljiv, IMO "babjek".

Se oglaša nekdo z nazivom...

Dobro nam gre res ...

OmegaB za začetek je že nekaj ;)

SebaR ::

Jaz bi se raje vprašal o tvoji kulturi, Dejancek. Človek je hotel razrešiti problem na štiri oči, ti pa kar tako to prilepiš semle. Čeprav nisem na edwardovi strani, sem videl kakšne piše, a vseeno. Tokrat sem na njegovi. In kaj naj zdaj admini naredijo, če imata vidva problem? Nič, ne vtikujejo se v privatne zadeve kolikor vem. Tako da, če je edward dobil naziv zaradi tega ker je hotel rešiti nesporazum, zahtevam da se mu opraviči in zbriše naziv.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Gwanaroth ::

Dejancek pussyca. Ze res, da edward vecino casa "klobasa", ampak cemu taksno tozarjenje iz tvoje strani? Saj te je le lepo na privat vprasal, kaj imas proti njemu, ti pa hop na veliki boben.

Nevem, ce je to smotrno..
Lights often keep secret hypnosis..

zee ::

se pridružujem Dejancku.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Gwanaroth :
Preberi najprej ime topica od ZS-ja ...
A tebi to zgleda pristop do človeka, kateri bi se rad nekaj pomenil ?

Lepo te prosim, če ti živiš v "svinjaku" in se tam tudi tako menite, kar izvoli, sam ne druge noter vmešat.

Sebar : Človek je hotel razrešiti problem na štiri oči, ti pa kar tako to prilepiš semle.

Živimo v letu 2200 in tehnologija je tako napredovala da res se lahk prek kompa na 4 oči pomenimo, mogoče tud plujavamo, brcamo ? :rolleyes

Anyway na tvoj post sploh mi ni smislo kaj odgovarjat, ker je otročji, mogoče boš še ugotovil zakaj, če boš dobro prebral. Predvsem tisti del, kateri se gre za kulturen pristop do človeka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dejancek ()

Dr_M ::

moderatorji in TP vedno spodbujajo resevanje osebnih sporov prek ZS....potem pa tole... :\ :\

sami komunisti.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Matek ::

Pravkar sem se pogovarjal z OmegaBluejem, edward je bil že večkrat opozorjen zaradi javnih kršitev, tako da si naziv vsekakor zasluži.

Ni pa povezan s tem incidentom, kot so nekateri morda zmotno razbrali iz Omeginega posta. Žaljenje v zasebnih sporočilih je problem posameznih uporabnikov, saj v tej temi lepo piše: Teme s pet ali več sodelujočimi SO NADZOROVANE podobno kot forum in v njih veljajo enaka pravila kot v forumu.. Tiste z manj kot pet sodelujočimi pa so privatne in če pravila foruma v njih ne veljajo, se za kršitve v takšnih temah tudi nazivov ne more talat. Tako da v prihodnje se zaradi takšnih tem ni potrebno prehitro pritoževati, lahko jih pač ignorirate, prijavite jih pa šele, če bo kdo posebno nadležen (če bo spamal).
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Bolje preprečiti, kot pa zdraviti ...

;)

torej je treba "pozdravit" tut ksnega TP...>:D

MihaFirst ::

točno tako, Dr_M>:D >:D >:D
www.gamma.si

BluPhenix ::

Je pa to očitno postal trend na slo-techu da se folk obnaša kr neki. V zadnjem času se je število person rudis kar lepo povečalo. Ali pa so tako gobcavi, da morejo v vsaki temi nekaj pripomnit.

Se vodi kje kakšno statistiko o tem?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

BluPhenix: butce je treba okurcat...ampak potem pa rudiji letijo okol, ki jih mecejo prej omenjeni osebki:D :)

MihaFirst ::

Ja, jst sm že reku, da bi blo treba videt število posameznikovih izbrisanih tem, postov, zaklenjenih tem IN TUDI pač število Persona rudisov in ostalega.

Pa so me seveda zaklenl :D
www.gamma.si

kuglvinkl ::

MMM je lepo razložil catch. Tole gre pa pod ključ, ker tema ne vodi nikamor.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
15715402 (10033) JanezekNovak
»

Persona zaznamki in tožba proti ST (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
778308 (5180) Jumping Jack

javno opravičilo

473105 (1860) 64738

OK jaz se javno opravičujem ... (strani: 1 2 )

836621 (4573) OwcA

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

96845979 (25492) kuglvinkl

Več podobnih tem