» »

sanje ....

sanje ....

iNN ::

LoL, bolj za šalo kot zares, ampak dajte napisat kakšne neumne sanje k ste jih sanjal.

Recimo jest sm dons to, da so me banal iz slotecha k sm biu prevec gor lol ... kao je bla ena anketa kerga je treba banat, pol ste pa usi mene votal :D
==

Tear_DR0P ::

what a bad dream???? ena takšna tema že obstaja in če ne boš ahtu, lahko mamo že jutri anketo
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

gzibret ::

Zapisovanje sanj takoj zjutraj, ko se ustaneš, pomaga k boljšemu pomnenju sanj tudi čez dan. Čez čas pa je ta vaja zelo koristna, če se hočeš aktivno udeleževati v sanjah. Če se podnevi spomneš sanj, se tudi v sanjah spomneš dneva (načeloma, vendar je za slednje potrebno dosti več znanja in treninga).

Danes ponoči recimo mi je moj mrtvi stric razkazal njegov nov motor.
Vse je za neki dobr!

Nejc Pintar ::

Jaz sem pa pozabil, vem pa da je bilo nekaj smešnega:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

BigWhale ::

Moje najbolj neumne sanje so bile, da na Slo-Techu ni bilo vec trapastih tem... To je v bistvu se bolj neverjetno, kot ce bi sanjal letece prasice... ;)

Raw ::

Jaz sem pa sanjal, da BigWhale ni vec smetil po vsaki drugi temi, ki obstaja in je pisal celo smiselne komentarje in smo mu zanje bili vsi hvalezni. Za sugar topping tile njegovi posti niso izrazali niti posmeha, ponizevalnosti, sarkazma ali samo(pre)hvale.

WHOA! THAT's some dream huh? Doesn't get any weirder than that I tell ya.

edit: Sej sm se ze tolkrat kot sm bral njegove poste. Lahko pa tudi brisem, ce bo zrasu pritisk.

Najbolj neumnih se verjetno ne bom spomnu. Sem pa enkrat se zbudu ob postli in nism znal prit iz sobe (popolna tema) - se vedno sm bil napol v sanjah in kakorkoli sem se obracal sem se nekam zaletu. Trajalo kasno minuto predn sm se zbrihtal, star sem bil okol 8 let. :)
Drugo so ble pa res sanje, da nism mogu tect. Vedno sem se premalo naprej nagnu in me je takoj nazaj vrglo - kot da bi na motorju tolk gasa dal, da bi te nazaj vrglo. Ta je bla verjetno se najbolj weird.

@iNN Svetujem, da manj casa prezivis na STju. Za zdravje! :)
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Raw ()

sidd ::

gzibret: lahko malo več poveš o tem? jaz se ponavadi ne spomnem sanj, pa vem da vedno nekaj butastega sanjam :8)

nokia6310 ::

Jst sm sanjal zadnič, da me je moj pes napadel in da me ni hotel spustit domov, ker mu nisem prinesel kosti, katero sem mu obljubil prejšnji dan.

gzibret ::

> jaz se ponavadi ne spomnem sanj, pa vem da vedno nekaj butastega sanjam.

Probi to zjutraj, takoj ko vstaneš. Zapiši si jih. Vaja dela mojstra.
Vse je za neki dobr!

majerhold ::

Za Nokio: ta pes je bil v resnici sosed s spodnjega stopnišča, ker si ga zadnjič vprašal, zakaj v njegovi kleti tako smrdi po kislem zelju. To je razlaga!
My own comp ignores me like the plague, what a damned shame.

Nejc Pintar ::

@nokia: Ti v sanjah vidiš? Samo informativno me zanima.
Lahko je biti prvi, če si edini!

PersonaRudis ::

Nokia je videl v mladosti. Pol zgubil vid, na žalost. Se prav spomnim? :\

Tero ::

Meni se pa je danes sanjalo da sem se zbudo...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ajin ::

JAz se vsak dan spomnem sanje, vcasih celo tri stiri, in veckrat se lahko spomnem, oziroma mi kar vzniknejo sanje, ki sem jih sanjal pred nekaj leti, ali ful dolgo nazaj. Men so sanje, kot spomin, na nazaj, na otrostvo, vse je tukaj.

Randomm2 ::

Jaz se skor nikoli ne spomnem kaj sem sanjal. Sem pa zasanjan še kr nekaj časa zatem ko vstanem...tko sem se zjutraj enkrat v bide poscal>:D
Mess with the best die like the rest.

ajin ::

DAnes sem sanjal POplave, ki prihajajo/so prihajale v dolocenih intervalih, ljudstvo je bezalo, in tudi mi smo bezli, nazadnje sem bili v hisi,prej po nekih gozdovih, mislim ob cesti, na desni strani so bili gozodovi, neka potka je bila, ko sem odprl okno te hise je bilo veliko vode in blata. Potem pa so se bili prisotni mocni vetrovi, vrtinici. Videl sem ljudi ki jih je veter dvignil, posesal, tako da jih jepotegnilo cez leseno steno hise,izsesalo, tudi mene je zacelo sesati, samo sem se skril za kot in prezivel. Drugi akt je bil ko mi je prijatelj pokazal kako izstopa iz telesa, se astralno projecira. Naenkrat se je nekako napel in etericna, fluidna podoba njegova obraza se je odvojila od realnega, fizicnega obraza. POtem za tem pa je nahitro izstopil in njegovo fizcno telo se je zgrudilo na tla, in padlo v zarodkov polozaj. DUh, ali dusa energija, se je dvignila nad mojo glavo , tako da sem jo videl. Bila je druga oseba ki je l eto prijela, jo oblikvala v kroglo, inm prijela truplo in potisnila to kroglo, duse; energije v usta, temu fizicnemu telesu. Temu telesu se je pri grlu zataknilo in potem je pogoltnilo; prejelo duso. Sem se zbudil.

lep pozdrav

Ziga Dolhar ::

Iz srca ti priporočam, da tole zapišeš in shraniš nekam.

Ni vrag, da ne bodo naši zanamci našli tega in ugotovil, da smo ljudje že pradavnega 2006 obvladal [o]kultne rituale in komunikacijo z naprednejšimi dimenzijami.
https://dolhar.si/

ajin ::

Iz srca ti priporočam, da tole zapišeš in shraniš nekam.


JA, kot vsak spomin, sem le to shranil, globoko v svojem umu.


Ni vrag, da ne bodo naši zanamci našli tega in ugotovil, da smo ljudje že pradavnega 2006 obvladal [o]kultne rituale in komunikacijo z naprednejšimi dimenzijami.


KAj bi rad s tem povedal, mar ni tukaj govor o sanjah, povej kaj si sanjal, ce se ne spomnes, potem je jasno.

iNooby ::

Mene pa je enkrat ko smo bli na morju(enih 13 sem bil star)luna nosla. Sel sem vun iz apartmaja pa direkt do morja pa sn si noge tam namako. K sreci je sla mama takoj za mano, tak da se nisn vtopil:D . Vjutro pa tak nisn nic vedo o cem se gre. lol:D
Haters gonna hate...

Nejc Pintar ::

Če te nosi luna pravijo da je skoraj nemogoče da se ubiješ;)

Sicer se je pa meni tudi že to dogajalo, še pogosteje pa kakšno debato vžgem med spanjem. Ali pa koga napizdim, ker me ne razume ko se v spanju zgovarjam z njim (baje precej momljam):D
Lahko je biti prvi, če si edini!

iNooby ::

Hehe, sej jaz tui rad govorim med spanjem, vcasih pa me med spanjem panika zgrabi, pa hocem vun iz sobe pa se zaletavam v vrate pa vse zivo:D
Haters gonna hate...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igričarji sanjajo bolje

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4712216 (10581) Lonsarg
»

Naključja v sanjah

Oddelek: Loža
453342 (2285) Metulj1
»

Zanimive sanje

Oddelek: Loža
372839 (1940) Pyr0Beast
»

Dozivel sem nek cuden pojav. Mogoce ve kdo kaj vec o tem? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27119924 (12475) DJ Hamster
»

Sanje

Oddelek: Loža
211940 (1657) jeti

Več podobnih tem