» »

Kupujem komplet (tipkovnica + miška) in 2.1 ozvočenje

Kupujem komplet (tipkovnica + miška) in 2.1 ozvočenje

Shatzy ::

1. Torej, imam pouhn kufer kablov na mizi, zato iščem brezžičen komplet tipkovnice in miške. Rad bi dokaj natančno miško, kolko dpi-ja mora imeti? Zanimiv mi je Brezžični komplet Logitech UltraX Cordless Media Desktop za 16 kosov, je mogoče kdo že udrihal po tej tipkovnici in klofal po tej miški?

Druga stvar je pa 2.1 zvočniški sistemček za MAX 20 kosov, ker mi teli Creativi za 2 jurja pošteno morijo. Kaj predlagate? Mogoče Logitech Z-4e 2.1??

-Jani- ::

Hehe, glih te stvari sem jaz zdej nabavil. :)

Škoda le, ker hočeš brezžični komplet - tu ti ne bi znal svetovati (nabavil sem Genius Ergomedia 700 in Logitech MX518).
Zvočnike sem pa vzel Z-4 skupaj z Audigy 4.

Kasneje sem ugotovil, da naj bi tako zvočna kot tipkovnica imeli sistemski napaki, no zazdaj je v redu, ker je pri eni problem v softwaru, pri drugi pa le-te ne opazim, ker je ne uporabljam v te namene/na ta način. Pa dovolj o tem.

Zvočnike imam par dni in lahko rečem


Še dobro, da sem počakal na novo serijo, saj sem silil že za Z-3, pa jih je povsod zmanjkalo (pri Z-4 so končno prestavili bas kontrolo na daljinec, da ni treba pod mizo za zvočnik!! lezti in nastavljati tam, daljinec ima poleg vhoda za slušalke še AUX in).
Še vedno pa se jih ne da čisto ugasniti (power gumbek na daljincu jih pospravi samo v standby) - za to moraš potegniti kabel iz vtičnice.

Zvok se mi zdi super, saj sem vse življenje poslušal generic crap :D
Zaenkrat sem zelo zadovoljen; nisem baš strokovnjak, ampak zvok je veliko bolj poln in barvit.
Basa je seveda > dovolj - lahko najdeš rjavi ton verjetno, če pretiravaš >:D , slišim tudi stvari, ki jih prej ni bilo: karakterji v UT2004 pravzaprav govorijo (pa ne govorim o dovtipih tipa "You whore!" :) ), v pesmih je veliko več podrobnosti...
Drugače so pa zvočniki zelo simpatični, kabli so dovolj dolgi za normalno postavitev na tudi večji (pisalni mizi).

Če te kaj specifičnega zanima, pa vprašaj.

-Jani- ::

Hmm, a na tem forumu se ne da urediti sporočila - nisel mew namena lansirati ravno takole velikega smajlija :D , pa dobro.

Aja, še ena stvar, ki so jo popravili od Z-3: kabli so zdaj samostojni in se ne drži vse skupaj - tako je postavljanje in prestavljanje zvočnikov neskončno lažje...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44187864 (40339) staher
»

Katere zvočnike 2.1

Oddelek: Zvok in slika
71301 (1234) Zheegec
»

katere zvočnike ?

Oddelek: Kaj kupiti
333216 (2483) amper

Nakup zvočnikov

Oddelek: Kaj kupiti
382361 (1904) Stepni Volk
»

Katera brezžična tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
222942 (2363) ddeben

Več podobnih tem