» »

Programska oprema za skladišče

Programska oprema za skladišče

Tody ::

Hey !

V firmi, kjer delam imam nalogo da bi malce informatizirali skladišče. Torej rabimo ročni skener ki bo bral Ean kode in potem zadevo izpranil v PC opremljen z primerno programsko opremo.

Zdaj pa ročni skener naj bi imel možnost branja EAN kod, zdraven pa vnos količine tega izdelka in še kako tretjo funkcijo. Ta zadeva se bo potem izpraznila/sinhornizirala z PC-jem.

PC pa naj bi znal te podatke prebrat in izpljunit nekaj Dobavnici podobnega. Zaenkrat ne bi rabil več kot program za vodenje skladišča (v ednini). Torej koliko je kakega artikla kdaj je bil izdan, kak osnovna cena itd. itd...

Če je kdo od vas že delal podoben postopek so komentarji dobrodošli projekt je v fazi načrtovanja in so vse spremembe še mogoče.

BadB0y ::

Tody
Nevem ce je to vse tako preprosto kot si umisljas. Imas pa ker nekaj podjetij katera se ukvarjajo z skladiscnim poslovanjem npr. iware, leoss. Ampak vedi da tak projekt pride cca. 1mio sit. Samo normalni skener te pride priblizno 250ksit.


Tody ::

Projket pride 2 do 3 mio sit pa hvala za odgovor :)

BadB0y ::

Ja spet odvisno kaj v podjetju ze imate. Ravo koncujem to v nasem podjetju in nas bo skupna investicija za skladisce stala priblizno 1.3mio. Skladisce je opremljeno z odlagalnimi lokacijami. Uporabljamo ean ucc. Kode so opremljene z kodo izdelka, rokom uporabe in datumom proizvodnje ter sarzo.


Tody ::

ja ampak kaj pa software ? Ta je pa še enkrat tok ?

BadB0y ::

Win Server 2003 z sql bazo smo ze imeli. Tak da samo programje za skladisce je bilo se potrebno. Tak da to je cena ki nas je prisla za skladisce + skener in vse ostalo kar sodi zraven.


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BadB0y ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Linux] Poganjanje Pantheon-a

Oddelek: Programska oprema
224931 (2128) luckoj
»

Računovodski/poslovalni program za OSX in WIN

Oddelek: Programska oprema
61904 (1768) Matjaz4
»

Big IT spending v Sloveniji - kdo pa drug kot javni sektor (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8128709 (26970) Good Guy
»

256 GB na A4 listu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Diski
779975 (6786) ender
»

Materialno poslovanje; kako belezit porabo?

Oddelek: Loža
61221 (1056) Tody

Več podobnih tem