» »

Računovodski/poslovalni program za OSX in WIN

Računovodski/poslovalni program za OSX in WIN

levaky ::

LP!

Kolegica ima manjšo trgovino, za katero rabi računovodski oz. bolj poslovalni program z podporo za skladišče, saj računovodstvo vodi zato najeto podjetje.

Glede zahtev:
- fino bi bilo, če zadeva dela native na OSX in Windowsih.
- opcija je tudi win only, čeprov nimamo najboljših izkušenj z VirtualBoxom, sploh kar se tiče banke:)
- zaenkrat še ne rabimo, bi bilo pa fino, če bi se zadevo dalo razširiti na server/client različico, da bi lahko več uporabnikov uporabljalo program, nekateri tudi na poti
- čim nižjo ceno:)

Zaenkrat smo uporabljali program podjetja DataStudio, s čimer smo zadovoljni, a so letos program podražili za 100%, kar pa je za nas preveč.

lp in hvala za predloge, Matej

@nny ::

Hm, tukaj je nekaj težko združljivih zahtev. Čim nižja cena in native na Mac&Win? Težka bo.
Poskusite Phoenix. Mogoče boste prišparali par 10 €, če se boste odločili samo za posamezen modul. Bistvene razlike v ceni račnovodskih programov - vsaj kolikor sledim trgu - ni. Kartel, pa te zadeve.

Od VirtualBoxa pa čim dlje stran.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: @nny ()

levaky ::

Za kolegico obenem postavljam tudi spletno trgovino. Zaenkrat kaže, da bomo zadevo vozili kar z PrestaShop-om. Ali bi lahko prestashop nadomestila tisti poslovalni program?

Kolegica pravi, da ona potrebuje samo program za vodenje skladišča, izdajo predračunov in računov. Kar se tiče kniženja in tega, za njo opravlja računovodski servis.

Skladišče in predračune vem, da lahko izdaja preko PrestaShopa. Kako je z računom? Načeloma lahko sprinta predračun, popravi zadevo in da gor stempelj in je to to?

Matej

atlet ::

Če že lahko izdajaš predračune iz PrestaShop-a, bi verjetno šlo tudi izdajanje računov? Kaj pa povezava s kakim zunajim programom? Takoj ko pride naročilo, da ti to uvozi v program?
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

fosil ::

Malo bi bilo tudi za razmislit koliko računov na mesec misli izdati in se potem pogovorit z računovodskim servisom glede elektronskega posredovanja računov.
Na primer, če bo imela 10 naročil na dan, je to 300 računov na mesec, če bodo morali to na računovodskem servisu potem ročno vnašat ji bodo to kar dobro zaračunal.
Tako je!

@nny ::

Načeloma ni bistvene razlike med PrestaShop in DataStudio. Problem pri tujih programih je prilagoditev slovenskim zahtevam, npr. videz računa, opozorilo, da ni davčni zavezanec, številčenje, datumi, denarna valuta ipd. Pri notranjem računovodstvu prilagajanje se ne splača zaradi povezav na Durs, Ajpes ipd, pri zunanjem pa bi mogoče šlo. Brezplačen slovenski program s skladiščem in izdajanjem računov ne obstaja, vsaj po mojih informacijah. Brezplačno fakturiranje pa imata Birokrat, Čebelca. pa še kateri, a se ta trenuek ne spomnim imen.

Matjaz4 ::

Pri nas smo uporablal Prestahop potem pa še Magento. Ko je zadeva malo zrasla smo meli velike probleme z sinhronizacijo in usklajevanjem artiklov v redni fizični prodaji in spletno trgovino....no jih še vedno imamo. Poleg tega nas je ta "open source" kar veliko koštal saj je naše znanje kar se Weba tiče omejeno in se nam je na prvi pogled zdelo, da bomo vse sami naštelali no pa ni bilo tako. Poleg tega pa nam je trenutni ponudnik programa zaračunal še dodelavo vmesnika za sinhroniziranje trgovine. Malo sem gledal tudi link od DataStudia in, če je zadeva taka kot jo opisujejo na strani je to odlično saj kokr vidim zapolnjuje luknje, ki jih mi imamo konkretno sedaj. Bom pa v tem tednu probal DEMO varjanto, da vidim kako se obnese.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enostavna spletna trgovina

Oddelek: Izdelava spletišč
91658 (1440) GabrieLeo
»

spletna trgovina

Oddelek: Izdelava spletišč
234384 (3738) kumer
»

prestashop težava nujno

Oddelek: Izdelava spletišč
93038 (2155) vienno
»

Cena manjše spletne trgovine

Oddelek: Izdelava spletišč
4217185 (16057) Spy
»

Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10722057 (18071) Gandalfar

Več podobnih tem