Forum » Programska oprema » Zbrisal podatke!!!POMOC!!!
Zbrisal podatke!!!POMOC!!!
MrGTO ::
Torej priblizno dva tedna nazaj sem zbrisa seminarsko.Sedaj jo pa morm obvezno dobit nazaj.Kaksni programi???
Plisssssssssssssss Help Me!!!!!!!l
Plisssssssssssssss Help Me!!!!!!!l
Cokolesnik ::
Če uporabljaš Windows OS in si jo odstranil po klasični poti, jo imaš še v Košu.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
TylerDurden ::
easy recovery 6.0 professional, samo ker si verjetno pisal po disku od takrat imaš zelo majhno možnost, da bi dobil file nazaj.
Let\'s make some soap ...
MrGTO ::
ne odstranil sm tudi iz kosa,za uni program pa...sm tudi ze pisal,sej je ze dva tedna od takrat.
Vseeno hvala za nasvet.
Lp, Oblak
Vseeno hvala za nasvet.
Lp, Oblak
viper ::
poskusi najti kak temp file, vedno se najde kak, razen ce nisi brisal tudi le teh.. najdes pod documenti in natavitve na disku ce imas xp, za 98 pa samo isci.. there is still hope...
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Andy18 ::
zanima me ce lahko dobim nazaj datoteke, ki so bile izbrisane iz kosa preden sem izklopil racunalnik na katerega potem nisem nic shranjeval.
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4825 (4018) | AC_DC |
» | Iskanje (izbrisanih) datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 4859 (4768) | Duhec |
» | Outlook Express - izbrisana poštaOddelek: Pomoč in nasveti | 2322 (2236) | Duhec |
» | RECOVERY PODATKOVOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1378) | Elemen_T |
» | kako priklicat nekaj kar je ze bilo izpraznjeno iz kosaOddelek: Pomoč in nasveti | 2675 (2373) | branko_bm |