Forum » Operacijski sistemi » 64 bitni procesor in slo. windowsi??
64 bitni procesor in slo. windowsi??
blazzzzz ::
zanima me ali obstaja slovenska verzija windowsov XP za 64 bitne procesorje?
lp
Blaž
lp
Blaž
vedno se najde kdo, ki se ti posmehuje
zee ::
IMHO ne.
bi pa blo za poskusit inštalirat 64bitna polkna pa potem tisti slovenski olupek čez.
bi pa blo za poskusit inštalirat 64bitna polkna pa potem tisti slovenski olupek čez.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
toncek_95 ::
a pa se splača 64 bitne windowse namestit in al pol gor delajo igre in al je treba nove driverje iskat
ASUS A8N-E, AMD ANTHLON 64 3200+@2500Mhz, LEADTEK 7800GT VIVO,
1GB GEIL VALUE, HITACHI 160GB SATA2,
LC POWER 550WG 140mm, GMC H-60
1GB GEIL VALUE, HITACHI 160GB SATA2,
LC POWER 550WG 140mm, GMC H-60
zee ::
problem so gonilniki, ki so večinoma neke beta verzije.
zaenkrat se ne splača IMHO.
zaenkrat se ne splača IMHO.
zee
TitanSLO ::
trenutno je že kar nekaj gonilnikov, drugače pa so že tudi igre, ki izkoriščajo x64 (Farcry,UT2004,....). Grafični gonilniki so že Final ne pa beta.
LP dd
LP dd
brezdelnez ::
Jst sem tudi zadnjic instaliral win x64 in dela vse odlicno, samo driverje za zvocno in mrezno sem moral zlowdat z neta, vse ostalo je bilo na Cd-ju. Pa mislim da vsi antivirusniki ne delujejo na x64, zanima me če so kakšne težave pri starih igrak kot so call of duty, CS...?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: brezdelnez ()
surina ::
Meni na 64-bitnih XPjih, licenčnih :) ne dela tipkovnica. V biosu sem vse nastavljal, potem pa ko pride v sistem, jo ne zna zaznat pravilno. Priklopljena je na PS/2 in še kr ne dela (vse updejtano, zdej uporabljam tisto za invalide, čeprav nism... ), ali je imel kdo kak podoben problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 3446 (2893) | whiteghosted |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267442 (67034) | Seljak |
» | Beta premagala Microsoftove strežnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12657 (7673) | Jst |
» | XP pro 32 ali 64 bitOddelek: Operacijski sistemi | 3447 (2776) | Dr_M |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9462 (8091) | Razerzone |