Forum » Programska oprema » Pro/Engineer zacetniski problem
Pro/Engineer zacetniski problem
Loki ::
tam, ko nastavljas opcije v Tools/ Options, kako uredis, da se nastavitve shranijo in uporabijo tudi v nadaljnih sessionih?
primer: nastavim weld_ui_standard na iso, ko pa zaprem proe in ga ponovno odprem, je nazaj na ansi. isto z enotami.
aja, proe wildfire 2 m150.
primer: nastavim weld_ui_standard na iso, ko pa zaprem proe in ga ponovno odprem, je nazaj na ansi. isto z enotami.
aja, proe wildfire 2 m150.
- spremenil: Loki ()
Highlag ::
Sedaj za WF 2 ne vem, v 2001 se nastavitve shranjujejo v ustrzne datoteke: config.pro za nastavitve programa, config.win za nastavitev delovnega okolja, drawing.dtl za nastavitve risb ... Ponavadi je v pogovornem oknu en drop-down meni, kjer izbereš v katero config datoteko naj shrani. Trenutno ali tisto fiksno. Ponavadi se config datoteke skrivajo v mapi text inštalacijske mape programa.
Never trust a computer you can't throw out a window
Loki ::
tam je isto, samo da v folderju text te datoteke ni (config.pro), nastavljam pa lahko samo za current session.
edit: imam svezo instalacijo, ce je kaj vazno.
edit: imam svezo instalacijo, ce je kaj vazno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
barbarpapa1 ::
Zdravo
Izgleda, da je problem ravno v sveži instalaciji, tudi pri meni v "text" direktoriju ni bilo "config.pro" datoteke. Torej poišči ustrezno config.pro (lahko ti pošljem tudi mojo) datoteko (google bi jih moralč najti kar nekaj) in jo skopiraj v omenjeni "text" direktorij. Dopolni jo z omenjenim parametrom in stvar bo rešena.
Če nimaš "config.pro" datoteke, potem veljajo "default" nastavitve, torej so mere nastavljene na cole ipd....
Obilo uspeha s Pro/E-jem želim...
LP
Jože
Izgleda, da je problem ravno v sveži instalaciji, tudi pri meni v "text" direktoriju ni bilo "config.pro" datoteke. Torej poišči ustrezno config.pro (lahko ti pošljem tudi mojo) datoteko (google bi jih moralč najti kar nekaj) in jo skopiraj v omenjeni "text" direktorij. Dopolni jo z omenjenim parametrom in stvar bo rešena.
Če nimaš "config.pro" datoteke, potem veljajo "default" nastavitve, torej so mere nastavljene na cole ipd....
Obilo uspeha s Pro/E-jem želim...
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] Vprašanje glede release verzije aplikacijeOddelek: Programiranje | 1510 (1334) | Ericssony |
» | Spreminanje connectionStringa v app.config C#Oddelek: Programiranje | 932 (868) | Ericssony |
» | [Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10487 (6409) | BlueRunner |
» | Nadgradnja starega Debian serverjaOddelek: Operacijski sistemi | 11699 (11297) | Poldi112 |
» | Suse 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5178 (4464) | moj_nick |