» »

Pro/Engineer zacetniski problem

Pro/Engineer zacetniski problem

Loki ::

tam, ko nastavljas opcije v Tools/ Options, kako uredis, da se nastavitve shranijo in uporabijo tudi v nadaljnih sessionih?
primer: nastavim weld_ui_standard na iso, ko pa zaprem proe in ga ponovno odprem, je nazaj na ansi. isto z enotami.:8)
aja, proe wildfire 2 m150.:8)
  • spremenil: Loki ()

Highlag ::

Sedaj za WF 2 ne vem, v 2001 se nastavitve shranjujejo v ustrzne datoteke: config.pro za nastavitve programa, config.win za nastavitev delovnega okolja, drawing.dtl za nastavitve risb ... Ponavadi je v pogovornem oknu en drop-down meni, kjer izbereš v katero config datoteko naj shrani. Trenutno ali tisto fiksno. Ponavadi se config datoteke skrivajo v mapi text inštalacijske mape programa.
Never trust a computer you can't throw out a window

Loki ::

tam je isto, samo da v folderju text te datoteke ni (config.pro), nastavljam pa lahko samo za current session.
edit: imam svezo instalacijo, ce je kaj vazno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loki ()

barbarpapa1 ::

Zdravo

Izgleda, da je problem ravno v sveži instalaciji, tudi pri meni v "text" direktoriju ni bilo "config.pro" datoteke. Torej poišči ustrezno config.pro (lahko ti pošljem tudi mojo) datoteko (google bi jih moralč najti kar nekaj) in jo skopiraj v omenjeni "text" direktorij. Dopolni jo z omenjenim parametrom in stvar bo rešena.

Če nimaš "config.pro" datoteke, potem veljajo "default" nastavitve, torej so mere nastavljene na cole ipd....

Obilo uspeha s Pro/E-jem želim...

LP

Jože

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[c#] Vprašanje glede release verzije aplikacije

Oddelek: Programiranje
51510 (1334) Ericssony
»

Spreminanje connectionStringa v app.config C#

Oddelek: Programiranje
6932 (868) Ericssony
»

[Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
17110487 (6409) BlueRunner
»

Nadgradnja starega Debian serverja

2511699 (11297) Poldi112
»

Suse 9.0 (strani: 1 2 )

665178 (4464) moj_nick

Več podobnih tem