Slo-Tech - Na današnji dan pred šestimi leti sem se zvečer povezal na internet preko Arnesa z okoli 48 kilobiti na sekundo. Brskal sem po takratnih forumih, in na en3m od njih videl povezavo do spletne strani Slo-Tech. Na njej je bila množica člankov (ki jih lahko preberete še danes) o raznih metodah hlajenja računalnika, navijanja, in o raznih stvareh, za katere je bilo moji družini še nekaj časa žal, da sem kliknil na to povezavo [:D]. Seveda sem pred 31.12.1999 že imel zvrtane tri luknje v ohišju. Vsako je krasil ventilator.
Zanimivo je skozi današnje oči opazovati, kako je stran rasla in se razvijala skupaj z nami. Ko si star 16 let, ni lepšega občutka kot vlagati enormne količine časa v nekaj, kar se ti povrne tisočkratno (razen finančno, a finance niso bit Slo-Techa). Šola? Postranska dejavnost [:)].
Leta so minevala. Slo-Tech je rasel. Najprej forum, nato domena, kasneje nov design, ki ga po petih letih gledate še danes. K Slo-Techu je prispevalo ogromno število ljudi in vsakemu moramo biti hvaležni za njegov prispevek znanja. Le s stalnim osveževanjem vsebine se je lahko Slo-Tech razvil do današnje velikosti.
Danes je Slo-Tech referenca med slovenskimi spletnimi stranmi. Združuje preprostost in intuitivnost uporabe z možnostjo stoterih osebnih nastavitev. Združuje izjemno uglašen in uravnovešen forum, kjer lahko vsak vse pove, z množico tajnih policajev in moderatorjev, ki to pravico kratijo po svoji volji ([:D]). Združuje ogromno bralcev in registriranih uporabnikov, ki izmenjujejo svoje nasvete in mnenja na, na slovenskem forumskem prostoru, doslej še ne viden način.
Slo-Tech je danes star 6 let. Vse najboljše!
Novice » Obvestila » Anualno sentimentalno
M.B. ::
Še enkrat tolko let.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Alec999 ::
hehe ima še kdo shranjene kakšne slike prvega Slo-techa ... tiste začetne modrine.
Naj živi še mnogo let.
Naj živi še mnogo let.
zee ::
Kolkor bitov tolko let ...
čestitke!
zee
čestitke!
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Fury ::
Prebral sem "Analno sentimentalno" in sem bil ze ves navdusen kok odprt je postal S-T :P Pol sem pa prov prebral :)
GobecNews ::
Vse čestitke. Ob ogledu povezave pa lahko človek kr potoči eno solzico. Ah, spomini, spomini...
http://www.gess.si/gobecnews
Elektronski časopis za kulturo monologa
Elektronski časopis za kulturo monologa
root987 ::
Morda bi veljalo omenit še da se je na današnji dan registriral 20000. uporabnik? Ali je bilo to včeraj?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
zcetrt ::
Pa kaj, a zdaj ob obletnici Sergiovega obiska vsi čestitamo SloTechu če prav razumem... Kdo pa je Sergio?
...Pa brez zamere, ampak ne dojamem niti novice niti odzivov...
...Pa brez zamere, ampak ne dojamem niti novice niti odzivov...
4.
strictom ::
Vse najboljše. Kdo je 20.000. uporabnik?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
strictom ::
Vse naj naj.
Sergio je pa en (v spremstvu Primoza), ki se mo (jima) moramo zahvalit za tak slo-tech ki ga vidimo danes.
Sergio je pa en (v spremstvu Primoza), ki se mo (jima) moramo zahvalit za tak slo-tech ki ga vidimo danes.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
sid911 ::
se pridružujem čestitkam
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Jeebs ::
Še iz moje strani čestitke pa še na velik velik bitov.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Tear_DR0P ::
nah kurc eni smo že dolgo na netu, pa smo za slo-tech slišal šele pred kratkim - prej smo pa debili s slovarjem v roki angleške strani pregledovali - tako smo se naučil še angleščine zapovrh, danes pa smo vse svoje znanje postavl v kot in se znašamo nad pametnejšimi na slo-techu - pa nej še kdo reče, da FDV škoduje slo-techu
še na mnoga leta, vsaj enkrat več kot FDVju
še na mnoga leta, vsaj enkrat več kot FDVju
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
tx-z ::
Happy Birthsday! Kdo časti pivo? Aja pr 6ih letih je še samo gosti sok
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Road Runner ::
zcetrt: sergio je sam hotu rečt da je slo-tech začeu "obratvat" na ta dan, 6 let nazaj
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Azrael ::
Čestitke še od mene.
In kot zanimivost, konec decembra 99, takrat ko je začel delovati S-T, sem začel spoznavati lepote interneta, na računalniku v knjižnici. Takrat Google ni našel veliko uporabnih stvari v slovenščini, ampak z leti se je S-T večkrat prebil med prvih 10 Google zadetkov na nekatera vprašanja.
Upam, da bo prenova uspela in da se bo portal razvijal naprej.
In kot zanimivost, konec decembra 99, takrat ko je začel delovati S-T, sem začel spoznavati lepote interneta, na računalniku v knjižnici. Takrat Google ni našel veliko uporabnih stvari v slovenščini, ampak z leti se je S-T večkrat prebil med prvih 10 Google zadetkov na nekatera vprašanja.
Upam, da bo prenova uspela in da se bo portal razvijal naprej.
Nekoč je bil Slo-tech.
TESKAn ::
Jeee, 6 let. Na še parkrat toliko (ma, da je slo-tech online do protokola )
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()
boštjan ::
še nadaljnih šest let in še več
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Thomas ::
Čist resno me zanima, kolikšen impact na SLO memeplex je zadeva imela.
I wonder!
I wonder!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
HardwareMaster ::
Vse naj naj, pa naj nastane se na stotine Slo-Techarjev (takih kot smo mi), ki bodo nadaljevali kar je ze jim bilo dano. Na mnoga leta!
°°°°°°°°°°°°
AMD Ruls
OmegaBlue ::
Še od mene: Vse najboljše
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
SebaR ::
Aja jaz sem pozbail povedati da želim takšme uspehe in še večje ko boste postavili new page :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
PersonaRudis ::
Se da pogledat kot kateri si se registriral na ST? Sicer pa še moja zgodbica:
Ravno hotel naviti računalnik in iskal neki ultimativni tutorial. Tako našel vaš našel. Potem minevala leta, DVD recenzij naenkrat ni bilo, vedno več poguglaj-ev bilo, določeni uporabniki izginili, en cel kup novih se pričaralo, Thomas še vedno isti (zdaj ko že praznujemo vam zaupam da sem dolgo časa mislil da je neki študent ali pa da je fiktivna osebnost ciničnih momentov moderatorjev ), testov v lastni režiji se mi zdi da je tudi manj ipd. Aja, pa več žensk je na forumo (oz. več femininih nickov )...
Sicer pa le tak naprej!
PS.: Pred nekaj časa predlagal da bi za 4 leta stare člane pripadal avatar 2^4*2^4. No, se priporočam...
Ravno hotel naviti računalnik in iskal neki ultimativni tutorial. Tako našel vaš našel. Potem minevala leta, DVD recenzij naenkrat ni bilo, vedno več poguglaj-ev bilo, določeni uporabniki izginili, en cel kup novih se pričaralo, Thomas še vedno isti (zdaj ko že praznujemo vam zaupam da sem dolgo časa mislil da je neki študent ali pa da je fiktivna osebnost ciničnih momentov moderatorjev ), testov v lastni režiji se mi zdi da je tudi manj ipd. Aja, pa več žensk je na forumo (oz. več femininih nickov )...
Sicer pa le tak naprej!
PS.: Pred nekaj časa predlagal da bi za 4 leta stare člane pripadal avatar 2^4*2^4. No, se priporočam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako animirane serije in glasbeniki osvajajo svet VR in AR aplikacijOddelek: Novice / Igre | 5593 (4535) | Aggressor |
» | Anualno sentimentalno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 13309 (5628) | D3m |
» | Ko monopol prevlada...Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4250 (2978) | poweroff |
» | o nastanku... (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6488 (4949) | Dr_M |