Forum » Pomoč in nasveti » emule ne connecta po reinstalaciji Pande
emule ne connecta po reinstalaciji Pande
jarni2 ::
Halo vsem... imam problem... mislim da se je to zacelo dogajati po reinstallaciji Pande... zazenem mulo in se hocem connctat na en server, pa mi pise da so vsi mrtvi... niti mi noce obnoviti server liste ( ce to hocem narediti rocno )... sem tudi na novo nalozil najnovejso mulo, pa odprl porte v pandi, pa nastavil iste porte v muli, pa se vedno nic... Help me
pelush... kaj mi hoces povedat ? Novejšo Pando ali drug antivirus ? Pa ne mi Nortona predlagat ker je to po mojih izkusnjah total podn, ki nic ne najde in nic ne zrihta...
Pando sem pa na novo instaliral zadnjo verzijo...
Pando sem pa na novo instaliral zadnjo verzijo...
Halo , uporabljam internet security... pri firewall na pandi imam odprte identicne porte kot pri muli... cudno mi je tole... xp firewall imam izkljucen, porte na pandi imam odprte, na muli tudi, .... kaj za vraga je to zdaj ?
Ali imate ostali na muli odprte tiste default porte ? Ker do zdaj sem imel jaz odprte porte z stevilko nad 30000
Hvala
Ali imate ostali na muli odprte tiste default porte ? Ker do zdaj sem imel jaz odprte porte z stevilko nad 30000
Hvala
Sadida ::
Pomoje de si drug antivirus zrihtaš, kakšn nod32 ali pa Kaspersky,NAI McAfee...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sadida ()
kaj je pa z pando narobe ? a lahko kljub odprtim portom blokira zadeve
nekak se mi ne gre kupovati drugega antivir ker sem glih obnovil pando za še eno leto...
do zdaj mi je vse delalo ok (in sem imel pando)
nekak se mi ne gre kupovati drugega antivir ker sem glih obnovil pando za še eno leto...
do zdaj mi je vse delalo ok (in sem imel pando)
Virko ::
Panda je čist OK antivirusni program. Glede na to, da imaš licenco, ti predlagam da pokličeš njihovo tehnično podporo pa ti bodo pomagali (je zastonj) ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131662 (21149) | Qushaak |
» | Bitdefender VS PandaOddelek: Programska oprema | 1349 (1205) | blackbfm |
» | Kaj mi je storiti? DOS attack (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6507 (5211) | SaXsIm |
» | CPU 100% ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1005) | Zlatan |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9748 (8544) | fitipaldi |