» »

zaslužek z investiranjem

zaslužek z investiranjem

mico ::

V povprečju (razen redkih srečnežev :)) imamo ljudje vedno premalo denarja za vse tisto, kar si želimo. Ker sam nisem eden izmed tistih redkih srečnežev, sem se pred dobrim mesecem zaradi določenih okoliščin (študent -> avto, bencin, telefonski računi...) začel ukvarjati s tem, kako najlažje priti do denarja. Ker sem imel delnice v pidu, kjer je cena stagnirala praktično od samega začetka, sem se jih odločil prodati in jih vložiti v nekaj, kjer se bo ta denar dejansko obračal. Tako sem za delnice dobil okoli 60.000 SIT in se jih odločil vložiti v investicijski program 12dailypro. Pravzaprav nisem točno vedel v kaj se podajam in sem si mislil nekaj v stilu "s temi delnicami nimam nobenih koristi - jih bom pač vložil nekam pa kar bo pa bo". Zavedal sem se, da reskiram, a mi danes ni žal. Namreč točno danes sem prejel že 2 plačilo - teh 60.000 SIT sem v dobrem mesecu spremenil v 140.000 SIT. V principu se pri tem programu gre za to, da vložiš nek denar, na dan posurfaš 12 strani in po 12 dneh dobiš 144% svojega vložka. Kako in kaj je s tem programom imate na dolgo razloženo na moji strani http://www.richierich.info/sl/, zato ne bom tukaj dolgovezil. Predno me popljuvate (takšen je namreč ponavadi prvi odziv ljudi, ki vidijo nekaj takšnega - po pravici povedano tudi jaz ne verjamem reklamam na TopShopu :)) si na strani poglejte dokaze o izplačilu. Naj kot argument povem še to, da sem za stvar prepričal že 4 svoje kolege in vsi smo do danes vedno dobili denar izplačan v roku. Začnete lahko z 6$ (1200 SIT), kar si lahko privošči praktično vsak. Če ne drugega, boste ob prvem izplačilu videli, da stvar zares deluje, kako naprej pa se boste odločili sami icon_smile.gif. Če vas stvar zanima (da ne bo kdo reku da sem kr en, ki vas hoče "nategnat") mi lahko pišete na mail vision2003@gmail.com ali pa pokličete po telefonu (številka po mailu).

p.s. - če se sprašujete kaj imam jaz od tega - ni nobena skrivnost - če se prijavite pod mene, dobim določene obresti na vaše vložke.

Microsoft ::

Yet anothe one. Danes je to ze drugic v vecernem casu. Zgleda, da tudi po snegu rastejo gobe.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

whatever ::

WOW!!!!!:\ :\ :\

Smorny ::

Vau! a lahko investiram 2 mio? Get real! Tudi če to drži, ne zaupam svojega denarja nikomur, ki mi ni na dosegu roke in je fizično močnejši od mene >:D
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

Thomas ::

Tole je nezakoniti catch the cash.

MODERATOOOR!

A se boš zbudu?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OmegaBlue ::

Piramidni sistemi in igre kot veš (ali ne) so tudi z zakonom prepovedani . Tak da.. zaklep.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

garancija

Oddelek: Loža
211660 (449) Kumbaja
»

Finančni začetnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17750295 (38965) Gjurisic
»

Davcni otegljaj pri prodaji vrednostnega papirja

Oddelek: Loža
224069 (2828) gapi030
»

TGV novi rekorder med vlaki (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7311152 (8831) Vantage
»

Kolk ste že kej dnarja zapravl za computer? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
634616 (3349) Neon87

Več podobnih tem