Forum » Loža » zaslužek z investiranjem
zaslužek z investiranjem
mico ::
V povprečju (razen redkih srečnežev :)) imamo ljudje vedno premalo denarja za vse tisto, kar si želimo. Ker sam nisem eden izmed tistih redkih srečnežev, sem se pred dobrim mesecem zaradi določenih okoliščin (študent -> avto, bencin, telefonski računi...) začel ukvarjati s tem, kako najlažje priti do denarja. Ker sem imel delnice v pidu, kjer je cena stagnirala praktično od samega začetka, sem se jih odločil prodati in jih vložiti v nekaj, kjer se bo ta denar dejansko obračal. Tako sem za delnice dobil okoli 60.000 SIT in se jih odločil vložiti v investicijski program 12dailypro. Pravzaprav nisem točno vedel v kaj se podajam in sem si mislil nekaj v stilu "s temi delnicami nimam nobenih koristi - jih bom pač vložil nekam pa kar bo pa bo". Zavedal sem se, da reskiram, a mi danes ni žal. Namreč točno danes sem prejel že 2 plačilo - teh 60.000 SIT sem v dobrem mesecu spremenil v 140.000 SIT. V principu se pri tem programu gre za to, da vložiš nek denar, na dan posurfaš 12 strani in po 12 dneh dobiš 144% svojega vložka. Kako in kaj je s tem programom imate na dolgo razloženo na moji strani http://www.richierich.info/sl/, zato ne bom tukaj dolgovezil. Predno me popljuvate (takšen je namreč ponavadi prvi odziv ljudi, ki vidijo nekaj takšnega - po pravici povedano tudi jaz ne verjamem reklamam na TopShopu :)) si na strani poglejte dokaze o izplačilu. Naj kot argument povem še to, da sem za stvar prepričal že 4 svoje kolege in vsi smo do danes vedno dobili denar izplačan v roku. Začnete lahko z 6$ (1200 SIT), kar si lahko privošči praktično vsak. Če ne drugega, boste ob prvem izplačilu videli, da stvar zares deluje, kako naprej pa se boste odločili sami icon_smile.gif. Če vas stvar zanima (da ne bo kdo reku da sem kr en, ki vas hoče "nategnat") mi lahko pišete na mail vision2003@gmail.com ali pa pokličete po telefonu (številka po mailu).
p.s. - če se sprašujete kaj imam jaz od tega - ni nobena skrivnost - če se prijavite pod mene, dobim določene obresti na vaše vložke.
p.s. - če se sprašujete kaj imam jaz od tega - ni nobena skrivnost - če se prijavite pod mene, dobim določene obresti na vaše vložke.
- zaklenil: OmegaBlue ()
Microsoft ::
Yet anothe one. Danes je to ze drugic v vecernem casu. Zgleda, da tudi po snegu rastejo gobe.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Smorny ::
Vau! a lahko investiram 2 mio? Get real! Tudi če to drži, ne zaupam svojega denarja nikomur, ki mi ni na dosegu roke in je fizično močnejši od mene
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Thomas ::
Tole je nezakoniti catch the cash.
MODERATOOOR!
A se boš zbudu?
MODERATOOOR!
A se boš zbudu?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
OmegaBlue ::
Piramidni sistemi in igre kot veš (ali ne) so tudi z zakonom prepovedani . Tak da.. zaklep.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | garancijaOddelek: Loža | 1779 (568) | Kumbaja |
» | Finančni začetnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 50975 (39645) | Gjurisic |
» | Davcni otegljaj pri prodaji vrednostnega papirjaOddelek: Loža | 4221 (2980) | gapi030 |
» | TGV novi rekorder med vlaki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11660 (9339) | Vantage |
» | Kolk ste že kej dnarja zapravl za computer? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4918 (3651) | Neon87 |