» »

Ob odgovoru pošlji e-mail !

Ob odgovoru pošlji e-mail !

R0K ::

Zakaj mi kar naenkrat ta funkcija ne dela več?Prej mi je skoz delala (v nastavitvah mam to na avtomatsko naštelano)....ednio kar je sem si v nastavitvah spremenu emajl.....k mi je poteku Arnes :) .....sm tut 100% da je novi email pravi.....

thx .....

Tomi ::

Ti pa res imaš težave z maili:D
Koliko časa pa še imaš nov mail?
Ker lahko je tu krivda, da ne dela.
metrodusa.blogspot.com

novi mejl sm si naredu dons zjutr pr email.si in tut dela......k sm ga ze sprobu......in tut na tole temo mi ni hotl poslat odgovor k si ti postal ..... ://

PaJo ::

Mislim da je Primoz onemogocil posiljanje mailov na email.si, ker smo dobivali na tone odgovorov nazaj da se ne da dostavit malov, zgleda da jim na case ne deluje ciso ok. Tako da ce lahko probaj emal kej drugje dobit;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Tomi ::

Meni dela na email.si čisto lepo..
Kje bi lahko bil razlog?
metrodusa.blogspot.com

PaJo ::

Hm.. saj pravim da ni preverjeno, amapk razlog je bil v tem da smo ob dolocenih dnevih dobivali po kakih 50 odgovorov o nedostavljeni posti in primoz je ze zacel govoriti o tem da bo ukinil emale pri teh free servisih, ker enostavno ni fajn vsaki dan prebirat 50 mailov ki nimajo pravega pomena;(

No verjetno tega se ni stril, tako da bi ROK-u moralo delat, na njegovo sreco:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

no zle sm dobu mejl (sm zlo suprised) od "prijava@slo-tech.com" z novo aktivacisko kodo.......mogoce bo zej delal k sm se na novo prjavu.....bom porocal......zato nej en plis posta tole temo da bom vidu :) .....

Primoz ::

Jah... ko spremeniš email, ti do aktivacije novega sistem ne pošlje NOBENEGA novega emaila. Ko pa ponovno vpišeš aktivacijsko kodo (drugo)... pa te sistem ponovno prične spamat.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

email na sms

Oddelek: Omrežja in internet
123193 (2503) St235
»

Email.si spet crknil!

394708 (2771) Matheeew
»

Gmail si je vzel dve uri počitka

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
297168 (4484) techfreak :)
»

Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?

363902 (2487) marsovcek
»

Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )

14217836 (14518) the_unborn

Več podobnih tem